Møt Juliet (18)

Hun liker slikkepinner, cheerleading og motorsagen sin - ikke zombier.

19. august 2011 12:05

KÖLN (PressFire.no): Når en person har skrudd sammen helt vanvittige spill som «Killer 7», «Flower, Sun & Rain» og to «No More Heroes»-spill vet du at det er et sykt individ det er snakk om.

Og nå kommer Suda 51 med «Lollipop Chainsaw». Gjett hva det handler om!?

Most inn i et litt for lite presserom sammen med produsent Scott Warr fra Warner Bros. fikk vi presentert det som sannsynligvis er det galeste spillet på hele GamesCom-messa. Suda selv kunne dessverre ikke komme, men hadde spilt inn en videosnutt for oss.



- Guten tag! Jeg kan dessverre ikke være der, men vær snill med Juliet på 18-års-dagen hennes, hun har det litt vanskelig for tida, sier han.

Pupper, lår, zombier og regnbuer.

Presentasjonen kunne begynne, og bevare meg vel for et kaos. Du er heiagjeng-jenta Juliet som har en heller kjip dag på skolen, San Romero High, ettersom nesten alle sammen har blitt forvandlet til zombier. Vi får ikke vite mye om historien enda, men enkelte ting river i sansene med én gang.

For det første går alt utrolig kjapt - Juliet løper rundt med tidenes motorsag og kvester udøde mennesker med en fantastisk voldsomhet. Folk blir delt i to, lemmer kløyvd av og hoder most over en lav sko. Kaos. Moro!

Det minner litt om «No More Heroes», som hadde et lignende kampoppsett, men dette er hakket mer flashy og jentete - om motorsagmassakre kan være noen av delene. Blodspruten er imidlertid ikke like stor - det er stjerner og regnbuer som skyter ut!



Flere ting er merkverdig - et avkappet hode dingler for eksempel fra heiagjenguniformen til heltinnen.

- Dette er Nick, som kan brukes som et våpen senere i spillet, blunker Scott Warr mot oss, men nekter å avsløre mer.

Etterhvert som hun flyr rundt og sager opp zombier i de forskjellige skolearealene kommer Juliet til slutt over noen medelever som ikke er blitt forvandlet enda. De slår godt fra seg, men vil om du ikke er kjapp nok bli bitt og gjort om til hakket vanskeligere fiender enn normalen. Om du greier å redde dem vil du derimot bli belønnet med store mengder penger som kan brukes til å oppgradere motorsaga.

Hodet i beltet roper ut om ting som skjer rundt deg, og etter en stund kommer Juliet til et klasserom der en av mattelærerne, Fitzgibbon (nå en zombie), har en matteprøve for de andre zombiene.

- He gave me a D last week! Kill him!

Fitzgibbon kaller inn flere folk til matteprøven, og du kan ikke skade ham på tradisjonelt vis. Du må lade opp en teller nederst i venstre hjørne som når det er fullt gir deg superangrep som gjør det hele enda mer flåsete og fantastisk. Motorsaga er nå i høygir og Juliet spinner rundt på gulvet (selvfølgelig iført et dristig antrekk for anledningen) og sager av alle zombieneføttene innen rekkevidde .

En utrolig over-the-top boss på slutten av demoen hører selvfølgelig hjemme i et Suda 51-spill, og dette spillet er ikke et unntak. Zed, skolens emo punkrocker, har tatt opp tilværelsen som en zombie ganske godt, og er lite hypp på et møte med motorsagbladet.

«Let's give him a mangina» - Nick er selve standarden på dårlig humor. Zed flakser rundt i gymsalen og roper ord mot Juliet.

«Vanillaslut!» bælmes, og bokstavene flyr, eh, bokstavelig talt mot spilleren som må unnvike de for å ikke ta skade. Det er akkurat så hysterisk som det høres ut som, og etterhvert som bosskampen tar seg til blir det bare vanskeligere og vanskeligere å få med seg det som skjer.



Zed står plutselig på en diger høyttaler - «fucking bitch!" og andre obskøniteter regner ned og det må hoppes unna, før Juliet finner ut at nok er nok og sager ned både høyttaler og emo-gubbe. Phew!

«Lollipop Chainsaw» ser fortsatt ganske røft ut rent grafisk enda, men ettersom det fortsatt ikke kommer før til neste år er det sannsynligvis mye som kommer til å skje på den fronten.

Morsomt og sprøtt ser det i hvertfall ut som, og jeg gleder meg til å ha litt god gammeldags «hack n slash»-moro når det endelig slippes!

«Lollipop Chainsaw» slippes til Xbox 360 og PlayStation 3 i 2012.

Når en person har skrudd sammen helt vanvittige spill som Killer 7, Flower, Sun & Rain og

to No More Heroes-spill så vet du at det er et sykt individ det er snakk om.

Og nå kommer Suda 51 med «Lollipop Chainsaw». Gjett hva det handler om!

Most inn i et litt for lite presserom sammen med produsent Scott Warr fra Warner Bros. fikk

vi presentert det som sannsynligvis er det galeste spillet på hele GamesCom-messa. Suda

selv kunne dessverre ikke komme, men hadde spilt inn en videosnutt for oss.

- Guten tag! Jeg kan dessverre ikke være der, men vær snill med Juliet på 18-års-dagen

hennes, hun har det litt vanskelig for tida.

- Og du, ikke drikk for mye av den gode Köln-pilsen, maste han og pekte mot skjermen. Mot

meg. Ølen Warr akkurat hadde rakt meg ble satt på gulvet. Ouch.

Presentasjonen kunne begynne, og bevare meg vel for et kaos. Du er heiagjeng-jenta Juliet som har

en heller kjip dag på skolen, San Romero High, ettersom nesten alle sammen er blitt

forvandlet til zombier. Vi får ikke vite mye om historien enda, men enkelte ting river i

sansene med én gang.

Alt går utrolig kjapt for det første. Juliet løper rundt med tidenes motorsag og kvester

udøde mennesker med en fantastisk voldsomhet. Folk blir delt i to, lemmer kløyvd av og

hoder most over en lav sko. Kaos. Moro!

Det minner litt om No More Heroes, som hadde et lignende kampoppsett, men er hakket mer flashy og jentete, om motorsagmassakre

kan være noen av delene. Blodspruten står ikke så høyt i været, dog. Det er mer stjerner og

regnbuer som skyter ut.

Flere ting er merkverdig: Et avkappet hode dingler i beltet til heltinnen. - Dette er Nick,

som kan brukes som et våpen senere i spillet, blunker Scott Warr mot oss, men nekter å

avsløre mer.

Etterhvert som hun flyr rundt og sager opp zombier i de forskjellige skolearealene kommer

Juliet til slutt over noen medelever som ikke er blitt forvandlet enda. Disse slår godt fra

seg, men vil om spilleren ikke er kjapp nok bli bitt og gjort om til hakket vanskeligere

fiender enn normalen. Om du greier å redde dem vil du derimot bli belønnet med store mengder penger som kan brukes til å oppgradere motorsaga.

Hodet i beltet roper ut om ting som skjer rundt deg, og etter en stund kommer Juliet til et klasserom der en av mattelærerne, Fitzgibbon (nå en zombie), har en matteprøve for de andre zombiene.

"He gave me a D last week! Kill him!"

Fitzgibbon kaller inn flere folk til matteprøven, og du kan ikke skade ham på tradisjonelt vis, men må heller lade opp en teller nederst i venstre hjørne som når det er fullt gir deg

En utrolig over-the-top boss på slutten av demoen må selvfølgelig til i et Suda 51-spill, og dette spillet er ikke et unntak. Zed, skolens emo punkrocker, har tatt opp tilværelsen som en zombie ganske godt, og er lite hypp på å møte motorsagbladet.

"Let's give him a mangina" - Nick er selve standarden på dårlig humor. Zed flakser rundt i gymsalen og roper ord mot Juliet. "Vanillaslut!" bælmes, og bokstavene flyr mot spilleren som må unnvike de for å ikke ta skade. Det er akkurat så hysterisk som det høres ut som, og etterhvert som bosskampen tar seg til blir det bare vanskeligere og vanskeligere å få med seg det som skjer.

Zed står plutselig på en diger høyttaler. "Fucking bitch!" og andre obskøniteter regner ned og det må hoppes unna, før Juliet finner ut at nok er nok og sager ned både høyttaler og emo-gubbe. Phew!

Spillet ser ganske røft ut rent grafisk enda, men ettersom det fortsatt ikke kommer før

til neste år (på PS3 og 360) er det sannsynligvis mye som kommer til å skje på den fronten.

Morsomt og sprøtt ser det i hvertfall ut som, og jeg gleder meg til å ha litt god gammeldags hack n slash-moro når det endelig slippes!




 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3