Runic Games annonserte nylig «Torchlight II» til PC, som etter planen skal slippes allerede i mars 2011. Og nå avslører sjefen for spillstudioet, Max Schaefer, at det også jobbes med en konsollversjon av det første spillet. I forbindelse med GamesCom i Tyskland snakket Joystiq.com med ham om denne konsollversjonen.

- Vi snakker med Sony og Microsoft og vi håper at det kan bli gjort fort, sa han, og avslørte samtidig at de håper på et slipp allerede før jul.

Schaefer skal også ha fortalt spillnettsiden at «Torchlight» så langt har solgt 750.000 eksemplater og er på god vei til å nå en million, men avslører samtidig at piratkopiering har vært et problem. Med «Torchlight II» blir det introdusert en samarbeidsmodus for flere spillere og Schaefer forteller Joystiq at de vil prøve å få til en konsollversjon av oppfølgeren også, etter at PC- og Mac-versjonen er lansert.

«Torchlight»-serien utvikles av personer som blant annet stod bak «Diablo» og «Diablo II». Spillet har derfor ikke ufortjent fått stempelet som en «Diablo»-klone. En solid en også. Å gi «Torchlight» til en «Diablo»-fan er som å gi grøt til nissen: Det går ned, skrev vår anmelder da spillet ble sluppet i fjor høst.

 

«Torchlight» ble sluppet til PC i oktober 2009, mens en Mac-versjon ble sluppet i mai 2010.  

Se trailer fra «Torchlight II» her:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Utelukker ikke «Half-Life: Alyx» til PlayStation VR

- Sonys plattform har vært en kjempesuksess for mediet.

Les mer