Allerede i desember 2008 skrev vi om PSN-spillet «Under Siege» fra portugisiske Seed Studios. Da var det forespeilet en slippdato i 2009, men tittelen forsvant deretter fra radaren. Under årets GamesCom-spillmesse har spillet imidlertid dukket opp igjen - og mange flere detaljer har blitt avslørt.

Blant annet har det kommet frem at spillet får støtte for den bevegelsessensitive kontrolleren PlayStation Move, selv om det påpekes at spillet har blitt designet for vanlig Dual Shock/Sixxaxis-kontroller.

Ifølge den ferske avdukingen får strategispillet muligheten for at to spillere kan samarbeide, men også at det blir mulig for opp til fire spillere å konkurrere, både i samme stue og over nettet. I tillegg skal blir det integrert støtte for å ta opp video og lage skjermbilder, samt at du får muligheten til å spille egenvalgt musikk fra PS3-en din. Sist men ikke minst, åpnes det for video- og lyd-chatting i både spillet og i lobbyene.

Det vil også følge med en egen editor med spillet, slik at du kan lage dine egne kart. Kartene kan også deles med andre spillere.

 

«Under Siege» utvikles eksklusivt til PS3 og skal ifølge en pressemelding «slippes snart».

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Utelukker ikke «Half-Life: Alyx» til PlayStation VR

- Sonys plattform har vært en kjempesuksess for mediet.

Les mer