Rett etter at annonseringen fra GamesCom tikket ut, den om at «Mass Effect 2» endelig finner veien til PlayStation 3, satt mange igjen med noen åpenbare spørsmål. For PS3-eiere får i begynnelsen av 2011 tre inn i dette fantastiske spilluniverset – men bare få servert historien fra andre akt i det som i hvert fall blir en trilogi.

Karakteren du skaper, bygger opp og tar med på tur gjennom galaksen i det første spillet, overfører du til «Mass Effect 2». Likevel; om du ikke har spilt det første «Mass Effect» får du en kjapp oppsummering av historien fra det første spillet når du dytter spilldisken fra «Mass Effect 2».

BioWare-sjef Ray Muzyka brukte litt tid med VG247 etter PS3-annonseringen på GamesCom i Tyskland for å klargjøre hvordan de har tenkt å introdusere Mass Effect til Sonys konsolleiere.

 

PS3-utgaven får de nedlastbare
utvidelsene integrert.

BIOWARE HAR EN PLAN

- En av tingene vi gjør er at vi bringer mye av det nedlastbare innholdet som ble sluppet etter lansering og vil integrere dette i opplevelsen, slik at PS3-fans kan sjekke det ut og spille det, sier Muzyka.

Det høres ut som oppsummeringen av de største begivenhetene fra det første «Mass Effect» kan bli oppskalert opp en smule før lanseringen av «Mass Effect 2» til PlayStation 3, ut i fra hvordan Ray Muzyka forteller om dette aspektet ved oppfølgeren.

- Vi forsikrer oss om at det blir en virkelig sømløs introduksjon til Mass Effect-verdenen, for spillere som ikke har opplevd den før. Vi har ikke avslørt hva dette er enda. Det vil bli noe som tilfører en solid introduksjon, gir deg mye av bakgrunnshistorien og på en måte gir deg følelsen av at du er en del av det hele, fortsetter BioWare-sjefen.

Ray Muzyka vil ikke røpe om utgivelsen av «Mass Effect 2» betyr at serien fortsetter på både PC, Xbox 360 og PlayStation 3, men hinter om det kan være tilfelle. Noe annet ville jo vært merkelig etter at man har annonsert en PS3-versjon av andreakten i denne space-såpeoperaen.

- Det er ikke et dårlig tips, men vi har ikke annonsert noen detaljer om fremtidige formater eller noe slikt, heller ikke formelt annonsert «Mass Effect 3», selv om det er nærliggende å anta at det vil komme et «Mass Effect 3» ettersom dette er en trilogi. Vi har sagt dette tidligere, og mer eller mindre bekreftet det, men vi har ikke annonsert noen detaljer rundt dette produktet eller plattformer.        

 

«Mass Effect 2» ble først sluppet til Xbox 360 og PC i januar. PlayStation 3-utgaven er ventet ett år senere, i januar 2011.


Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Beneath A Steel Sky»-oppfølgeren utsatt

Puss, puss, så får du en suss.

Les mer