I går begynte det å tikke inn rykter fra GamesCom om at et «SingStar: The Beatles»-spill er på trappene.

For å gjøre det mulig, måtte produsentene av «The Beatles: Rock Band» på noen måter være involvert, for dette skulle være en slags port av musikkspillet som kommer 9. september.

Her finner du alle sakene våre fra GamesCom 09.

 

Det er kun med full bandbesetning du
får oppleve Beatles i høst, sier Harmonix.

- NOEN HAR HØRT FEIL

I en kort kommentar avkrefter Harmonix-sjef Jean Baptiste at dette stemmer, og kategoriserer ryktene som sludder og pølsevev.

- Dette medfører ikke riktighet, det er bare et rykte basert på at noen har hørt feil.

- Jeg vil ha flere detaljer senere i dag rundt hva det er som har blitt misforstått, lyder den smått humoristiske kommentaren fra Baptiste, som havnet på Rock Band-forumet.

Ryktet gikk ut på at Sony hadde gjort en avtale med EA og Harmonix om å gi ut en nedstrippet versjon av «The Beatles: Rock Band» til sin populære SingStar-serie.

Les også: Vi testet «The Beatles: Rock Band» på E3.
Les også: Vi møtte
«The Beatles: Rock Band»-utviklerne.

Flere medier skrev i går at dette spillet skulle presenteres under EAs pressekonferanse på GamesCom tirsdag ettermiddag, men det skjedde ikke. 

Det var den britiske spillbransjenettsiden MCV som først meldte om denne nyheten i går.

De mente å vite at «SingStar: Beatles» blir annonsert "bare dager etter" lanseringen av «The Beatles: Rock Band», og at karaokespillet kommer ut før jul.

 

Det som per i dag er helt bombesikkert, er imidlertid at «The Beatles: Rock Band» slippes 9. september til Wii, Xbox 360 og PS3.

Se den fantastiske introen til «The Beatles: Rock Band»-spillet:

Annonse

Kommentarer