Det nærmer seg lansering av Sonys nye PSP-modell. For 1. oktober dundrer PSP Go inn i butikkene, og introduserer samtidig en ny måte å selge digitalt innhold på for Sonys del.

Les også: Test av PSP Go på E3.
Les også: Her er PSP Go!

Ryktene om en konkurrent til App Store, butikken der du kan handle programmer og spill til iPhone eller iPod Touch, har vært mange de siste månedene. I midten av juli snakket Sony for første gang om denne tjenesten.

Denne uken blir mange spørsmål erstattet med svar, når Sony skal misjonere under spillmessen GamesCom.

Her finner du flere saker fra GamesCom.

 

Sony vil ta opp kampen med iPhone og
lanserer billige spill på PSN denne høsten.

50 UTVIKLERE JOBBER MED PSP

Mange peker på kvalitet og prissetting som to nøkkelområder om Sony skal klare å ta opp konkurransen med Apple i sin renoverte PlayStation Network.

Sony har på sin side fokusert på å gjøre utviklingsfasen enkel og rask.

Det skal ikke ta mer enn to uker fra en utvikler har levert en kode til programmet eller spillet, før det er godkjent og tilgjengelig i Sonys iTunes-konkurrent.

Hva mener du: Er PSP verdt en oppgradering?

Pocket Gamer kan nå røpe at prisene for innholdet vil starte på 1 Euro (cirka 8 kroner). Prisingen fortsetter så med 2 og 5 Euro som de andre alternativene i denne enden av kostnadsskalaen.

Les også: Er dette Apples «spillkonsoll»?
Se også: Bilder av den nye PSP Go.

Nettsiden Pocket Gamer skriver videre at Sony har hyret inn utviklere for å lage PSP-versjoner av de beste iPhone-titlene. Over 50 utviklere har så langt forpliktet seg med å lage innhold til PlayStation Portable.

Eurogamer skriver at blant andre Subatomic Studios er i sving med å lage en PSP-versjon av iPhone-spillet «Fieldrunners».

 

Sony inntar podiet under GamesCom i Köln tirsdag 18. august, og det er ventet at de bruker mye tid på å fortelle om sin PSP-onlinesatsning.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer