Utviklerne i Firebrand Games har gjort noen svært respektable forsøk på å konvertere kjente bilspill til Nintendo DS.

Hele selskapets CV er faktisk fylt av DS-versjoner av kjente racingspill. Helt til nå. Deres neste prosjekt ventes å bli presentert når spillmessen GamesCom begynner i neste uke.

Her finner du flere saker fra GamesCom 09.

 

TrackMania er på vei til Nintendo Wii.

- VIL BLI OPPSIKTSVEKKENDE

Både «TrackMania» og «Race Driver: GRID» har fått egne håndholdte versjoner signert studioet med hovedkontor i Glasgow.

I tillegg har Firebrand blant annet lagd «Need for Speed: Undercover» og «Ferrari Challenge» for DS. Alle disse DS-spillene ble gitt ut i løpet av 2008.

Nå tar de steget over til hjemmekonsollene og Nintendo Wii.

- Firebrand har alltid strukket seg etter å lage bilspill som gjør at nåværende konsoller yter mer enn det man trodde var mulig for bare 18 måneder siden, uttaler en selvsikker Firebrand-sjef Mark Greenshields, i anledning annonseringen av et TrackMania til Wii.

- Vi forandret folks syn på hvor mye DS’en kan yte gjennom «Race Driver: GRID» og «TrackMania DS», og «TrackMania» til Wii vil ikke være mindre oppsiktsvekkende.

I følge Eurogamer kommer avdukingen av «TrackMania Wii» i neste uke når GamesCom braker løs. Da er det også ventet flere detaljer rundt lanseringsdatoer og hva spillet vil inneholde av baner og spillmoduser.

TrackMania-spillene har et stort og dedikert PC-nettsamfunn der brukerne skaper egne baner og konkurrerer online, ingredienser det er naturlig å fokusere på også gjennom en Wii-versjon.

NB! Finn ut hvordan du kan teste «TrackMania Nations Forever» til PC gratis her.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer