Spillbloggen Kotaku har snappet opp litt heit sladder under spillkonferansen GDC som finner sted i San Fransisco denne uken, åsted for mange nyheter og spennende annonseringer de kommende dagene.

Les også: Tecmo annonserer «tidenes spill» på GDC.
Les også: Funcom vil avduke «The Secret World» under GDC.


- «WARHAWK»-FANS BLIR FORNØYDE

Det ferske LightBox Interactive Studio, bestående av folk fra Incognito-studioet som var bak «Warhawk» (2007), har høytsvevende planer om en oppfølger som visstnok skal finne sted i verdensrommet.

Og det er slettes ikke sikkert vi trenger å vente lenge på spillet, som har fått kjælenavnet «Warhawk Space». Det har nemlig vært under utvikling en stund allerede, forteller denne kilden til Kotaku.

LightBox-sjef Dylan Jobe ble spurt om en kommentar til disse ryktene under GDC.

- Når det gjelder det uunngåelige spørsmål «hva jobber dere med?”… Det er alt for tidlig å kommentere noe, men jeg kan si at vi jobber på noe ekstremt spennende som både våre «Warhawk»-fans og nye spillere vil elske.

«Warhawk» ble sluppet eksklusivt til PlayStation 3 høsten 2007 og er en frittstående remake av spillet ved samme navn som var en lanseringstittel til den første PlayStation.

Spillet er et actionspekket tredjepersons krigsspill som lar deg operere fartøyer både til lands og i lufta, og har solid onlinestøtte gjennom muligheten for 32 å spille samtidig på nettet.

Se trailer fra «Warhawk» 2007 her:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer