(PressFire.no): For noen dager siden kunne vi i samarbeid med dota2.no avsløre vår nye «Dota 2»-liga, som vi har kalt Pretty Pudge’s Pokaljakt.

Da flagget vi fem kvalifseringsrunder før en avsluttende finalerunde, der vinnerne skulle kåres.

Den første runden skulle i utgangspunktet spillet 31. august, men da en sponsor plutselig meldte sin interesse, valgte vi å utsette til 14. september.

Nå er hovedsponsor på plass. Det er Rockstar Energy Drink som blir partner.

 

40 000 kroner i førstepremie

Det betyr også at vi nå kan avsløre at det blir 50 000 kroner i premier, hvor førsteplassen håver inn 40 000 kroner og andreplassen 10 000 kroner.

I tillegg blir det mer premier i hver kvalifiseringsrunde. Detaljer om disse premiene kommer når vi nærmer oss rundestart.

Det blir én kvalifiseringsturnering per måned hvor det blir poengfordeling til de som gjør det best, og til slutt ender i en større finale.

De lagene som kommer seg til kvartfinale får to poeng, mens semifinale får fire og finalister seks. Vinneren får åtte poeng. De fire beste lagene fra den endelige poenglista kvalifiserer seg til den siste turneringa.

 

Live-overføres

I den sjette og siste blir det best av tre, slik at lagene får vist seg fram og vi sitter igjen med en verdig vinner av Pretty Pudge's Pokaljakt.

Hver kvalifiseringturnering vil ha premier, levert fra både Rockstar Energy Drink i tillegg til Digital Impuls, som vil variere for hver turnering.

I finalen ligger det altså totalt 50 000 kroner som det skal kjempes om, hvor 40 000 går til vinnerne og 10 000 til andreplass.

Turneringene vil du kunne følge i vårt livestudio, hvor vi også vil strømme utvalgte kamper.

Regissør og kommentator blir som vanlig vår «Dota 2»-ekspert, Herr Aleksander «Psycheout» Leonard Larsen. Han får besøk av gjestekommentatorer.

 

Når, hvor og hvordan?

Når: 13:00 (CET) søndag 14. september. Format: 5v5 turnering over én dag. Single elimination, BO1. Grand final: BO3.

For koordinasjon: IRC: #DotA2.no @ Quakenet.

Påmelding: http://challonge.com/prettypudgespokaljakt

OBS! Maks antall lag er 128, som kan utvides om interessen tilsier det.

Strømming av turneringen skjer via DBTV på PressFire.no. Strømmen blir styrt av Aleksander «Psycheout» Leonard og han vil kommentere utvalgte kamper.

Krav: Denne turneringen er forbeholdt Norden og hvert lag må minst ha tre spillere fra enten Norge, Sverige, Danmark, Finland eller Island. Hver spiller kan kun stille i ett lag.

Seeding: For at vi skal slippe at de beste lagene møter hverandre i de innledende rundene, bruker vi et såkalt «seeding»-system. Det vil si at hvis laget ditt har gjort det bra i tidligere turneringer forventer vi at dere gjør det bra nå også.

Vi setter opp turneringeringen slik at de beste lagene er lengst fra hverandre, på denne måten får vi en mer spennende finale. Har laget ditt ikke spilt i noen turneringer før, men ønsker å bli seedet kan du registrere deg her.

Forberedelser og informasjon:

Turneringsplan:
13:00: Brackets publiseres, runde 1 starter.
14:00: Runde 2 starter.
15:00: Runde 3 starter.
16:00: Runde 4 starter.
17:00: En times pause
18:00: Kvartfinale starter.
19:00: Semifinale starter.
20:00: Finale starter.

Noen forsinkelser må forventes. Walkover blir gitt etter 15 minutter. Walkover i runde 1 må godkjennes av admin.

Kontakte motstander: Den nødvendige kommunikasjonen mellom lagene bør foregå via IRC. Alle lag er derfor pliktig til å gjøre seg tilgjengelig på IRC slik at man får videreformidlet passord til lobby når lagene møtes.

Rapportere resultat: Resultat rapporteres direkte av lagkaptein i challonge. Walkover i første runde må som kjent godkjennes av admin (IRC) før det rapporteres.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Luigi's Mansion 3

Det ultimate kosespillet for mørke høstkvelder.

Les mer

Anmeldelse: Star Wars Jedi: Fallen Order

Nesten kjemisk fritt for sjarme og engasjerende historiefortelling, men det gjør ikke så mye.

Les mer