Nye «Hitman»: – En levende og stadig voksende verden

17. juni 2015 14:14

(PressFire.no): Som mange forventet ble det nye «Hitman»-spillet vist fram på E3-messa tirsdag.

Første gang med en liten trailer på Sony-konferansen. Deretter fikk vi en litt nærmere titt på hva som venter oss på Square Enix-briefen.

Se den første traileren i videovinduet.

Utvides

Spillet er lagt opp slik at det skal utvides med mer oppdrag og områder etter lansering. Vi loves imidlertid at dette skal være gratis for alle som kjøper spillet.

Verden blir større og vi vil utvikle spillet kontinuerlig samtidig som vi lytter til spillerne, sa IO-Interactive-sjef Hannes Seifert under presentasjonen.

– En levende og stadig voksende verden, sier utgiveren i en pressemelding.

Nye oppdrag, områder vil bli lagt til så fort det er ferdige, ble det lovet videre. Brettene skal bli svære, og man står helt fritt for hvordan man tilnærmer seg sitt neste snikmord.

PlayStation-tjuvstart

Da spillet først ble vist fram hos Sony, ble det klart at PlayStation 4-eiere får noen fordeler.

De får først en eksklusiv beta-tilgang, samt seks ekstra «kontrakter» i løpet av det første året etter lansering.

Nettopp Contracts, introdusert i «Hitman Absolution» (2012), er et område danskene i IO har satset på. Det ble nevnt under Square Enix-pressekonferansen at denne biten av det nye spillet har vokst og er videreutviklet.

«Hitman» lanseres 8. desember på PlayStation 4, Xbox One, og pc.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3