Klar for å dø en siste gang?

Ny runde med «Dark Souls».

16. juni 2015 14:48

(PressFire.no): Treeren i den kritikerroste, men samtidig vanskelige rollespillserien, ble offisielt avduket under Microsofts E3-pressekonferanse mandag kveld.

Med annonseringen av at spillet kommer tidlig neste år, fikk vi også se den første fristefilmen fra spillet. Du kan se denne i videovinduet.

Her finner du flere E3-nyheter.

Uhyggelig

I traileren får vi se støvete uhyggelige omgivelser, før et digert monster reiser seg og brøler.

Det siste i rekken

I en pressemelding skriver utgiver Bandai Namco Entertainment at det også denne gang er regissør Hidetaka Miyazaki og From Software som står for utviklingen. Miyazaki er også ansvarlig for «Bloodborne», som kom ut eksklusivt til PlayStation 4 tidligere i år.

Utgiveren skriver også at dette definitivt blir siste kapittelet i «Dark Souls»-serien.

From Software har vært produktive de siste åra. «Dark Souls II» kom ut for et drøyt år siden, og omtrent samtidig med utgivelsen av «Bloodborne» ble dette relansert med oppusset grafikk til PS4 og Xbox.

Selv om spillet ble vist frem under Microsoft-festen, kommer det også til PlayStation 4 og til PC gjennom Steam. Dark Souls III-slippet skjer en gang i 2016.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3