– Stor «Destiny»-utvidelse kommer i september

9. juni 2015 11:21

(PressFire.no): Det er bare noen dager siden vi skrev om en mulig ny utvidelse til «Destiny», som en energidrikkprodusent kan ha avslørt.

På deres reklamemateriell var det snakk om en utvidelse til det populære skytespillet som kalles «The Taken King».

– Kommer i september

Nå skal spillbloggen Kotaku ha fått reklamemateriell for utvidelsespakken som ikke bare bekrefter at tittelen stemmer, men også avslører flere detaljer rundt pakken.

Ifølge materiellet slippes pakken 15. september og vil koste 40 dollar, eller rundt 300 kroner med dagens kurs.

Mye av innholdet blir også avslørt, hvor det blant annet vil komme flere strikes og flerspillerkart, men også et nytt raid.  Det nye raidet vil foregå mot Oryx, eller faren til Crota, som angivelig er ute etter hevn.

Det kommer også fram at det kommer en ny subclass til alle klassene, inkludert en ny super charge per klasse. Warlock får en electrical storm, en gravity bow for Hunters og en flaming hammer for Titans.

Endring i planene?

En utvidelsespakke i september stemmer med de lekkede utgivelsesplanene fra januar, men da het utvidelsen «Comet: Plague of Darkness». Dette kan bety at den har skiftet navn.

I lekkasjen fra januar ble det også avslørt planer om to utvidelser etter september-pakken, men hvor de har mer diffuse titler som episode tre og fire kalt henholdsvis «Void Vex» og «Forge of Gods».

Vi vet at «Destiny» kommer til å være tilstede på E3 neste uke, hvor det sannsynligvis blir klart nøyaktig hva som er i vente.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3