Spor av en ny «Uncharted»-pakke på PlayStation Store

4. juni 2015 09:41

(PressFire.no): Sony har tydeligvis bommet litt med kalenderen, eller bestemt seg for å ikke vente helt til E3-pressekonferansen sin 16. juni.

I dag havnet en annonse for en hittil ukjent samlepakke, bestående av de tre første «Uncharted»-spillene, på den amerikanske PlayStation-butikksiden.

En tabbe, eller tjuvstart? Sony
bekrefter «Uncharted»-samleboks.

En ventepølse?

Detaljene for innholdet i «Uncharted: The Nathan Drake Collection» er foreløpig ikke kjent, men den inkluderer de tre første spillene. Kanskje den også leder oppmerksomheten mot «Uncharted 4», i form av en beta-invitasjon?

Disse spillene er hittil bare lansert til PlayStation 3, så planen er nå åpenbart å friste PS4-folk.

Naughty Dog, utviklerne bak disse gravrøvereventyrene, er for tiden opptatt med det fjerde spillet i serien. Dette skulle etter planen komme ut i høst, men spillskaperne måtte be om å få mer tid på seg.

En slik oppussa spillpakke er trolig ment både å døyve ventetida og samtidig friske opp Nathan Drake-kunnskapene – men også sjarmere nye spillere. Det er all grunn til å tro at «The Nathan Drake Collection» lanseres i løpet av høsten, men Sony har foreløpig ikke bekreftet.

Det eneste beviset vi foreløpig har fått er et bilde fra den amerikanske PlayStation Store.

Neil Druckmann, en av regissørene hos Naughty Dog, har lagt ut en melding på Twitter der han skriver at denne «Uncharted-avsløringen kom «noen timer for tidlig», så forvent mer informasjon om hva Nathan Drake-pakka inneholder i løpet av kort tid.

En av «Uncharted»-sjefene hinter om at
flere detaljer er rett rundt hjørnet.
(Foto: Twitter).
En av «Uncharted»-sjefene hinter om at
flere detaljer er rett rundt hjørnet.
(Foto: Twitter).

Tørr PS4-spillsesong

Andrew House, amerikansk Sony-topp, forklarte nylig investorene at resten av 2015 og starten av 2016 blir ganske tørt.

Sony har ikke mange egenproduserte spill på vei til PS4 nå. De lanserer «Until Dawn» i sommer, samt en nyversjon av «God of War III». Dette er stort sett bidragene fra Sonys spillstudioer. E3-presentasjonen kan selvsagt gjøre noe med denne tynne lanseringsplanen.

I stedet skal disse neste månedene handle om å «høste fruktene», sa House, og få flere til å oppdage tjenester som PlayStation Plus, PlayStation Now og Spotify-appen liggende i konsollmenyene. Frem mot neste år blir det økt fokus mot VR-brillene Morpheus.

«Uncharted 4: A Thief's End» blir lansert før 31. mars neste år, bekreftet nylig Sony. Det er de to regissørene bak kritikerroste «The Last of Us» som lager denne oppfølgeren.

E3-pressekonferansen til Sony starter natt til tirsdag 16. juni, klokka 3 norsk tid. Da blir helt sikkert «Uncharted: The Nathan Drake Collection» vist fram. PressFire viser pressekonferansene fra E3 i vårt livestudio.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3