Nytt «Yoshi»-spill er ferdigstrikket neste år

«Little Big Yoshi»?

10. juni 2014 21:43

(PressFire.no): Dagens Nintendo-event bød på flere nyheter, og akkurat denne er til å få hull i tennene av.

Yoshi er en sjarmerende liten krabat. Men når Nintendo nå presenterer ham som en strikket garnball, slår ikke akkurat det negativt ut på søt-o-meteret. 

Ikke bare Yoshi, men hele spillet er framstilt av dette tradisjonelle håndverket, og spillet oser av sjarm. Og masse garn, selvsagt.

Trekker i trådene

Den spesielle stilen ser også ut til å kunne by på interessant spillbarhet.

I traileren nederst i saken får du blant annet se at Yoshi fanger fiender i garn, samt trekker ut tråder av selve omgivelsene. 

Det taktile, blandet med samarbeidsaspektet, gjorde at flere i vårt livestudio i dag umiddelbart tenkte på «Little Big Planet» da Nintendos spill ble vist for første gang i dag.

Sony annonserte som kjent «LBP 3» til PlayStation 4 i går under sin pressebrief.

Velkjent tekstur

Spillet har fått navnet «Yoshi`s Wooly World» og kommer til Wii U en gang i 2015.

Det er forresten ikke første gang Nintendo leker med stoff og tekstiler. Også kjenningen Kirby ble plassert i en slik verden i «Kirby`s Epic Yarn» fra 2010. 

Utviklerne av «Yoshi»-spillet var under Nintendo-presentasjonen helt klare på at de ikke ville gå i garnfella ved å bare kopiere Kirby – men by på noe eget.

En flerspillervariant, der Yoshi kan sluke og deretter spytte ut makkeren, er én av særegenhetene.

Dessuten blir ikke spillet fullt så bare-gå-fra-venstre-til-høyre-lineært som du kanskje forbinder klassiske «Mario» med.

«Yoshi»-folka lovte større plattformbaner hvor du må utforske en del.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3