(PressFire.no): «Dragon Age: Inquisition» er det mest ambisiøse spillet i serien, og introduserer en skikkelig svær, åpen verden, full av detaljer, dyreliv og ting å finne på. I tillegg til en dramatisk hovedhistorie, selvsagt.

Et viktig poeng er det overhalte kampsystemet, som består både av sanntidsslåssing på bakken og en taktisk variant der man får en isometrisk oversikt over kampområdet. Det er fritt frem å velge hvilken av disse man foretrekker.

En fersk filmsnutt fra EAs presentasjon av spillet på E3-pressekonferansen denne uka, viser akkurat dette.

 

Storslåtte kamper

Man kan se hvordan helten slåss mot en massiv drage, noe som ser veldig lekkert ut i seg selv. Dragen er imponerende i størrelse, og Bioware har tidligere uttalt at dragekampene vil være avgjørende øyeblikk som krever skikkelig planlegging og forberedelse.

Deretter kan man se et glimt av den taktiske kampen, som lar deg dirigere deltakerne fra oven.

Alle plattformer som spillet slippes på vil ha denne taktiske modusen – da det første «Dragon Age»-spillet ble lansert var den taktiske oversikten kun tilgjengelig på PC, og den ble fjernet helt fra «Dragon Age II».

 

Xbox får ekstrainnhold

«Dragon Age: Inqusition» kommer både til PC og nestegenerasjonskonsoller, samt til Xbox 360 og PS3. Microsoft bekreftet også i går at Xbox-versjonene av spillet vil få eksklusiv tilleggsmateriale.

På Microsofts pressekonferanse ble det også vist frem en lekker, cinematisk trailer som viser enda mer av spillet.

Lanseringen er fremdeles satt til 9. oktober. I denne traileren kan du se både den ferskeste traileren, pluss en livedemonstrasjon fra EAs pressekonferanse på E3 tidligere denne uka:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer