(PressFire.no): «Little Big Planet 3» var kanskje en av de mer uventede titlene som kom fra Sony-pressekonferansen i natt.

Tidligere spill i serien har solgt fantastisk godt både på PlayStation 3 og Vita, men likevel var denne litt uventet.

 

Kombi-sokker

Sackboy, vår helt i striesekk, har fått flere sekkekompiser, som hver har sine egne karakteristikker og unike ferdigheter.

Søte Oddsock er en hundlignende fyr som kan klatre på veggene, mens Toggle kan velge om han vil være stor eller liten og dermed snike seg inn på små steder, eller bruke sin tyngde til å presse bort diverse skrot.

Swoop er en fugl som, naturligvis, kan fly - og også kan bære sine kompiser med seg. Man kan altså spille opp til fire personer samtidig, for å hjelpe hverandre videre i spillet. 

 

Haugevis med brukerinnehold

Sammen bruker de sine søte særheter til komme seg videre i plattformverdenen som er i typisk «Little Big Planet»-stil, sydd sammen av hva en som er i mormors skrotkasse, naturligvis løftet til PlayStation 4-grafikk.

Under presentasjonen avslørte Sonys Shuhei Yoshida at 8,7 millioner brukerskapte baner har blitt lagt opp på spillersamfunnet som hører til «Little Big Planet»-serien.

Det beste med dette er at alle disse banene kommer til å være tilgjengelige i «Little Big Planet 3» også, helt fra starten av, med automatisk oppgradert PS4-grafikk.  

 

Papir-spill

I fjor kom utviklerne av sokke-eventyret på andre baner, og skapte papirplattformspillet «Tearaway», som sjarmerte oss allerede ved første blikk - men gikk også hele veien og fikk en beundrende full pott av vår anmelder - som mente spillet var en «engasjerende metafiksjon».

«Tearaway» var studioets Media Molecules pause fra «Little Big Planet»-lisensen, som spikret fast navnet i spillbransjen. Nå er de altså tilbake, med det første nummererte spillet i serien siden 2011.

«Little Big Planet 3» kommer i november til PlayStation 4.   

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer