(PressFire.no): Det ekstremt lovende «Tom Clancy’s: The Division» har vært en stor snakkis det siste året, og på Ubisofts pressekonferanse natt til tirsdag fikk vi enda et lite drypp. 

Vi fikk se «The Division» i spillbar form allerede på Microsofts pressekonferanse tidlig mandag kveld.

I den nye gameplay-traileren ser vi tre spillere som skal ta over en bygning. Et ødelagt New York har vel aldri vært penere, og spillet ser fremdeles unektelig lekkert ut.  

 

NYC som krigssone

Litt antiklimaks blir det derfor når vi blir avspist av en rullende skrytefilm på Ubisofts egen pressekonferanse noen timer senere.

Når det er sagt, så er også denne veldig behagelig å hvile øynene på.

I den dramatiske traileren får vi se hvordan verdensmetropolen går fra å være en livlig og pulserende storby, til dyster krigssone.

 

Ressurskrevende

En anonym kilde, som antakelig jobber hos eller er i nær tilknytning til utviklerne i Massive, fortalte tidligere i år at utviklingen av spillet får stadig mer ressurser. Samtidig pekte han på at en lansering i 2015 er ganske optimistisk.

Vi har fortsatt ikke et fungerende spill, og har fortsatt store problemer med å få flerspillerkomponentet til å fungere på konseptstadiet, fortalte den anonyme kilden til magasinet Gamereactor tidligere i år.

I slutten på traileren står det imidlertid at spillet skal komme i 2015.

NB! Bildene i saken er fra Ubisofts E3-brief (strømmet via Twitch).


Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer