Sett deg bak rattet og slipp Mad Max fri

- Over ti års erfaring har ført oss hit.

12. juni 2013 07:13

(PressFire.no): Avalanche Studios fikk en rolle under Sonys E3-brief natt til tirsdag. Det er lenge siden vi fikk se et nytt spill fra disse svenskene.

De avslørte sitt «Mad Max»-spill, et prosjekt det har versert rykter om en god stund.

Spillet produseres i samarbeid med Warner Bros. og slippes neste år til to generasjoner Xbox og PlayStation, samt til pc.

NB! Se den første traileren nederst i saken.

Nevekamp og grisekjøring

Avalanche er best kjent for sine to «Just Cause»-spill. Det betyr selvsagt at «Mad Max» kommer til å by på masse frihet og store spillområder.

Gjennom den første traileren, vist på E3 denne uka, møter vi den ensomme krigeren i denne postapokalyptiske verdenen.

Spillet kommer til å levere dynamisk gameplay i en åpen verden hvor de som spiller må kjempe for å overleve i The Wasteland gjennom brutal nevekamp på bakken, eller bak rattet på noen av kjøretøyene i spillet.

Du må ta opp kampen mot hardbarka kjeltringer, lover Avalanche i pressemeldingen.

Ny «Mad Max»-film neste år

- «Mad Max» setter deg rett i førersetet i det ultimate kjøretøyet for å slåss i den aksjonspekkede, åpne verdenen som heter The Wasteland, uttaler Samantha Ryan fra Warner Bros. Interactive Entertainment.

Avalanche-grunnleggeren Cristofer Sundberg legger ikke skjul på at han syns dette universet passer perfekt med spillstudioet han styrer.

- Over ti års erfaring fra å skape opplevelser i åpne verdener har ført oss til dette punktet, sier Sundberg i pressemeldingen.

- The Wasteland kler den graden av frihet vi i Avalanche Studios har blitt kjent for veldig bra. Dette lite gjestmilde miljøet inspirerte oss til å skape en skitten og annerledes opplevelse, der hvor kjøring, slåssing og jakt er helt essensielt for å overleve.

Mel Gibson fikk sitt gjennombrudd med hovedrollen i den første «Mad Max»-filmen tilbake i 1979. Den fjerde filmen, med undertittelen «Fury Road», har planlagt premiere neste år. Da er det Tom Hardy som skal spille hovedrollen.

Avalanche-spillet lanseres en gang i 2014 (samkjørt med filmpremieren?), og kommer til Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 og pc.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3