Gjenfødes «Plants vs. Zombies» som skytespill?

Fra flower defence til leken «Call of Duty»-utfordrer.

10. juni 2013 13:41

(PressFire.no): Vi har allerede fått vite at flower defence-hiten «Plants Vs. Zombies» fra 2009 får en oppfølger. «Plants Vs. Zombies 2: It’s About Time» kommer allerede denne sommeren, og vi får sikkert se mer av spillet på E3 denne uken.

Både originalen og oppfølgeren lages av PopCap, et studio som er kjent for å lage fengende casual games – for eksempel «Bejeweled», «Zuma» og «Peggle».

Mye tyder på at PopCap har en overraskelse på lur til E3, med enda et «Plants Vs. Zombies»-spill, hvor de beveger seg inn i et helt nytt territorie.

Dersom du alltid har drømt om at denne merkevaren skal skifte ham og prøve å ta markedsandeler fra «Call of Duty», kan det hende at «Plants Vs. Zombies: Garden Warfare» er spillet du har ventet på.

Avsløres i kveld

EA, som eier PopCap, har akkurat sluppet en mystisk og forskrudd teaser som viser «Plants Vs. Zombies»-logoen, uten noen undertittel. Teaseren kan du se nederst i artikkelen.

Samtidig har Kotaku med flere sett store bannere på E3-området i Los Angeles som viser tittelen «Garden Warfare».

I teaseren frister EA med at de vil vise mer på sin pressekonferanse på E3 i kveld. Denne kan du følge direkte i vårt livestudio fra klokken 22.00.

Kan være en FPS

I en stillingsannonse fra august i fjor søkte PopCap etter blant annet en 3D-animatør. I annonsen nevnes ifølge Kotaku at prosjektet innebærer motion capture, realisme og «følelsesmessig troverdige figurer». Ikke ting vi forbinder med «Plants Vs. Zombies».

De skal også ha søkt etter noen som har kompetanse i å designe flerspillerkart, og som har erfaring fra et utgitt action- eller skytespill.

Helst skulle vedkommende være dreven i å «designe nivåer hvor spilleren har en masse frihet til å manipulere omgivelsene (ødeleggelse, bygging, modifisering)».

PopCap har tidligere gått bananas med ordkløyveriene sine, og fristet med tullereklamer for «Grass Effect», «Petal of Honor» og «Dead Face». Dette ser ut til å være et frampek til «Garden Warfare», og ikke kryptiske reklamer for oppfølgeren «It's About Time».

Følg med i vårt livestudio klokken 22:00 for mer om «Plants Vs. Zombies: Garden Warfare».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3