To nye PixelJunk-spill

Se «SideScroller» og «LifeLike» i aksjon.

9. juni 2011 09:53

Under E3-messen i Los Angeles har Sony nylig avslørt to nyheter i «PixelJunk»-serien til Q-games.

Det første spillet, døpt «PixelJunk SideScroller», er akkurat hva tittelen tilsier – et gammeldags horisontalt skytespill. Spillet vil følge en slags stilisert vektorgrafikk ala «Geometry Wars» med et skjermbilde som visstnok skal være krommet for en autentisk retrofølelse.



Spillet vil også inneholde en del elementer fra «PixelJunk Shooters»-serien, blant annet de flytende vann- og lavastrømmene og støtte for to spillere i samarbeid. Igjen er det High Frequency Bandwith som står for musikken.

Den andre spillet Q-Games hadde å vise frem på messen kan nærmest ikke kalles et spill i det hele tatt – nærmere et musikkprogram laget spesifikt for Move-kontrollen.

«PixelJunk LifeLike», som første gang ble avslørt i fjor, blir beskrevet som et slags interaktivt lerret hvor du kan mikse lyd og musikk for å skape en musikalsk opplevelse. I tillegg skal du kunne kringkaste musikken og la andre spillere koble seg på å høre.

«PixelJunk LifeLike» er et samarbeid mellom Q-Games og den japanske multimedieartisten Baiyon.

Begge «PixelJunk»-spillene har en foreløpig annonsert slippdato mot slutten av 2011. Spillene er igjen eksklusive til Playstation 3 gjennom Playstation Network.



Se demonstrasjon av spillene under:



Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3