Ny «Zelda»-trailer

Det er ikke mye å rope hurra for i Wiis fremtid, men konsollen vil absolutt gå ut med et vanvittig smell - her er traileren til The Legend of Zelda - Skyward Sword».

8. juni 2011 15:17

Vi er blitt lovet en ny konsoll-utgave helt siden E3 i 2009, blitt demonstrert spillet (med varierende hell) på E3 i 2010, fortalt at spillet sannsynligvis skulle komme tidlig i 2011, men nå ser det ut til at det begynner å nærme seg.

Under her finner du den seneste traileren til spillet, som viser litt av historien i spillet. På sedvanlig vis er det en jente som blir bortført, og Link får tak i den etterhvert meget berømte grønne get-upen! Musikken ser også ut til å være helt orkestrert denne gangen, på lik linje med «Super Mario Galaxy»-spillene.

Spillet vil kreve Wii Motion+ for kontrollene sine, slik at du kan styre sverdet til Link med langt større presisjon enn i «Twilight Princess», og fiendene i spillet skal i følge Nintendo være gode til å blokke innkommende sverdslag - så her blir hver sverdkamp en utfordring.

G4TV har også en liten gjennomgang av en E3-demo på sine YouTube sider.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3