Få timer før Sonys E3-brief skulle begynne, lekket det ut informasjon om at pressekonferansen ville inneholde nyheter myntet på fans av den gamle, gode plattformspillserien fra PlayStation 2-dagene. 1UP hadde vært frekke nok til at de knipset et bilde fra E3-messegulvet like før området åpnet. I tillegg fikk en tyster bekreftet de samme opplysningene overfor VG247:

The Sly Cooper-trilogien får en ansiktsløftning og kommer til PlayStation 3 i HD-grafikk.

Rett etter Sonys E3-pressekonferanse druknet denne nyhet nesten litt i støyen fra Move, 3D-spilling og nye trailere fra monsterspill; men «The Sly Collection» ble altså bekreftet under E3 og skal ut i november til PlayStation 3 på en blu-ray-disk, bekreftet Sony.

Her finner du flere nyheter fra E3 2010.

 

Sly i 3D og HD.

MINISPILL MED MOVE-STØTTE

Ikke nok med det, men som i «God of War Collection» (også det PS2-spillklassikere som ble HD-fisert) får Sly-spillene Platinum Trophies for hvert av spillene, skriver Joystiq.

«The Sly Collection» vil i tillegg støtte 3D-grafikk og inneholder dessuten noen minispill myntet på de nye Move-kontrollerne som Sony bekreftet blir lansert i midten av september.

Dessverre kom det ikke frem noe nytt rundt en lignende HD-remake av kultspillene «ICO» og «Shadow of the Colossus», som det har versert rykter om i forkant av E3. Tatt i betraktning at heller ikke utviklerens neste, «The Last Guardian», ble nevnt med ett eneste ord fra Sony under årets E3, kan det hende at Tokyo Game Show i midten av september blir arenaen for nyheter om Team ICO-spillene.

«Sly»-samlingen inkluderer alle tre spillene som opprinnelig kom ut på PlayStation 2 utviklet av Sucker Punch. Det betyr at vi får remastrede versjoner av «Sly Cooper and the Thievius Raccoonus» (2002), «Sly 2: Band of Thieves» (2004) og «Sly 3: Honor Among Thieves» (2005).

Sucker Punch er ikke involvert i arbeidet med å restaurere disse spillene. I stedet jobber de hardt med «inFAMOUS 2», som ble avslørt like i forkant av årets E3. Denne oppfølgeren kommer ikke til PlayStation 3 før i 2011.

 

«Sly Collection» blir lansert samtidig i USA og Europa i november, bekrefter Sony overfor VG247.

Se E3-traileren:

Annonse

Kommentarer