Til tross for at Amaterasu i det første «Okami»-spillet lyktes med å drive alle demonene fra Nippon, har de på uforklarlig vis vendt tilbake. Sakuya forsøker igjen å kalle på Amaterasu, men noe går galt og i stedet manes Chibiterasu frem. Han ser ut som en ung utgave av Amaterasu og det spekuleres i om det er sønnen hans.

Om dette er tilfelle eller ikke vil Motohide Eshiro, spillets produsent, fortsatt holde hemmelig. Han har sagt at Chibiterasu er ung og ikke ferdigvokst. Chibiterasu har flere av sin mors egenskaper, men mangler hennes kraft. Dette vil bli reflektert i spillets plot og gameplay, fortalte Eshiro i et intervju med japanske Famitsu som 1UP refererte fra i fjor.

Her kan du lese flere nyheter fra E3 2010.

 

«Okami» får en oppfølger på DS i 2011.

ØNSKER Å NÅ BREDERE

Til tross for at «Okami» høstet strålende kritikker fra mange hold, var det en salgsmessig katastrofe.

Derfor satser Capcom i denne omgangen på den megapopulære DS-plattformen.

Det gjenstår å se om de vil klare å nå salgslistene denne gangen, for som PressFire tidligere har skrevet om ser det ikke lyst ut for tredjepartsutviklere på Nintendo sine plattformer.

Traileren som nå har blitt sluppet i forbindelse med E3 ser imidlertid lovende ut. Stemningen fra PS2-spillet ser ut til å bli perfekt videreført til den håndholdte Nintendo DS. I tillegg er trykkskjermen til DS som skapt for «Okamiden» - som i likhet med forgjengeren har stor fokus på å male ulike symboler for å bruke de ulike kreftene i spillet.

Traileren er god og lang, i overkant av fire minutter, så det er bare å lene seg tilbake, skru opp lyden og nyte.


«Okamiden» har planlagt lansering neste år og kommer eksklusivt til Nintendo DS.

Se E3-traileren:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Beneath A Steel Sky»-oppfølgeren utsatt

Puss, puss, så får du en suss.

Les mer