Under E3-spillmessen i Los Angeles har utgiveren Atlus nylig stått fram og annonsert et spennende samarbeid. De har nå slått seg sammen med ACE Team om deres nyeste prosjekt, «Rock of Ages».

Her finner du flere E3 2010-nyheter.

ACE Team, spillskaperne bak PressFire-favoritten «Zeno Clash», samarbeidet tidligere i år om utgivelsen av «Zeno Clash: Ultimate Edition» til Xbox 360. De står nå sammen om utviklerens neste spill som visstnok skal rulle over det meste av konvensjoner samtidig som det utdanner spilleren i klassisk kunsthistorie.

Les også: Vårt intervju med de chilenske «Zeno Clash»-utviklerne.
Les også: Vår anmeldelse av «Zeno Clash» (PC).

 

ACE Team og Atlus annonserte
«Rock of Ages» under E3.

BANEBRYTENDE

«Rock of Ages» er tilsynelatende nok en vri på Tower Defense-konseptet, hvor to spillere alternerer med å forsvare borgen sin med en rekke forsvarsmekanismer.

Angriperen tar rollen som en diger kampestein, og får i oppgave å knuse seg gjennom så mye forsvar som mulig mens de balanserer seg gjennom det smale nivået.

Designet av hvert brett skal dra insirasjon fra klassiske epoker innenfor kunsten, og vil skifte temaer, stiler og musikk ettersom nivåene utvikler seg.

Om spillet vil puste nytt liv i sjangeren slik «Toy Soldiers» maktet å gjøre gjenstår å se, men vi kan i alle fall glede oss over en morsom trailer og trøste oss med at ACE Team fortsatt regjerer når det kommer til å skape fantasifulle verdener.

 

«Rock of Ages» lanseres via digital distribusjon våren 2011. Hvilke plattformer spillet slippes til er ikke bekreftet enda. Besøk den offisielle hjemmesiden om du vil ha mer informasjon.

Se E3-traileren her:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer