Et av spillene jeg har sett frem til helt siden det piplet frem noen skjermbilder tidligere i år, er «Majin and the Forsaken Kingdom» til PS3 og Xbox 360. I forbindelse med årets E3 har Namco Bandai sluppet en brennende het trailer som viser mer av historien og de ulike miljøene fra spillet. Det er en magisk, fantastisk verden som males opp på skjermen, og hovedpersonen er en kjempe med masse personlighet og et gigantisk ytre.

Her finner du flere E3 2010-nyheter.

«Majin and the Forsaken Kingdom» deler flere likheter med Team ICO sitt «The Last Guardian», som overraskende glimret med sitt fravær på Sonys E3-pressekonferanse. Namco Bandai hevder at utviklingen av «Majin and the Forsaken Kingdom» begynte lenge før «The Last Guardian» i det hele tatt ble annonsert, noe som er logisk da spillet deres snart blir å finne i norske spillsjapper i løpet av sommeren 2010.

 

En koloss med
personlighet og varme.

EPISK EVENTYR PÅ KONSOLL

Hovedpersonen er selvsagt kjempen Majin, som til tross for sitt røslige ytre har en varme og personlighet som jeg øyeblikkelig falt pladask for.

Sammen med Majin har vi en ung mann som prøver å stoppe mørket fra å sluke hele verden som han kjenner den. Selvsagt melder Majin sine unike egenskaper til rådighet, og sammen legger de ut på det som utvilsomt vil bli et eventyr av episke proporsjoner.

De ulike miljøene som vises i den nye E3-traileren (se denne nederst i denne artikkelen) er fargerike og oser av fantasi og eventyr.

Regien av spillet har Yoshiki Okamoto, som tidligere har jobbet med både «Resident Evil» og «Street Fighter II». Game Republic utvikler spillet under Namco Bandais årvåkne blikk. Du kjenner Game Republic fra titler som «Genji»-serien, «Folklore», samt det ferske «Clash of the Titans».

Selve gameplayet i spillet loves å bli en herlig kombinasjon av action, puzzle og stealth, og skal man dømme ut ifra traileren så er det lagt mye vekt på samspillet mellom Majin og den til nå navnløse mannen ved hans side.

 

«Majin and the Forsaken Kingdom» forventes å komme i løpet av sommeren 2010 til både Xbox 360 og PS3. PressFire kommer selvsagt med en mer konkret dato så snart denne blir annonsert.

Se E3-traileren:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer