I går kveld norsk tid fikk vi endelig se «Little Big Planet 2» i aksjon, da Sony holdt sin pressekonferanse under den store spillmessen som går av stabelen i Los Angeles denne uken. Spillet ble annonsert like før E3, litt overraskende på de fleste.

At Sony valgte å gå ut med den første informasjonen om dette nye spillet fra Media Molecule har mest sannsynlig sammenheng med at de ville rydde tid til å fokusere mest mulig på de to viktigste nyhetene til PlayStation 3: Move-kontrollerne, som fikk en lanseringsdato på E3-briefen i går og Sonys fokus på 3D-spilling.

I kjølvannet av pressekonferansen har nå VG247.com gravd opp en liste som avslører en del viktige lanseringsdatoer. Blant annet «Little Big Planet 2». Dette PS3-eksklusive spillet skal ut i butikkene i november.

Her finner du flere E3 2010-nyheter.

 

Lag egne spill i «Little Big Planet 2».

FLERE SONY-LEKKASJER

Denne Sony-huskelappen er lagd i forbindelse med spill som kommer til å støtte de nye, Wii-lignende kontrollerne kalt Move. Her blir også den nye versjonen av «Heavy Rain» nevnt, enkelt og greit kalt «Heavy Rain: Move Edition».

En re-utgivelse av Sly Cooper-serien, kalt «Sly Collection», ble avslørt på Sonys E3-pressebrief, som vi skrev om noen timer før Jack Tretton entret scenen i Shrine Auditorium i Los Angeles. Den samme listen avslører for øvrig at «Sly Collection» er planlagt utgitt i november.

En god del av fokuset til utviklerne da «Little Big Planet 2» ble avslørt for noen få uker siden, var at det nye spillet ikke bare tillater deg å lage, dele og spille brukerskapte baner. Nå skal vi også kunne kreere egne spill. Dette er mulig på grunn av en robust verktøykasse som Media Molecule gir oss denne høsten.

Alex Evans fra Media Molecule presenterte noen av disse elementene da han gjestet Sonys E3-pressekonferanse i går. Eksempler på hva du kan skape i «Little Big Planet 2» ser du i traileren under.

 

«Little Big Planet 2» slippes eksklusivt til PlayStation 3 i november.

Se noen av nyhetene til «Little Big Planet 2»:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer