«Mindjack» er et nytt spill fra Square Enix som er satt til en nær fremtid. Det er år 2031 og verdens mange regjeringer har mistet makten til en gruppe individer som innehar en ganske så spesiell evne. Evnen til å kunne ta over sinnet til hvem det skulle være for å fremme sin egen agenda, hvem er fiende og hvem er venn? Fienden skjuler seg i blant oss, bokstavelig talt…

Spillet kan beskrives som en blanding av rollespill, action og sci-fi. Traileren, som du ser lenger ned i denne saken, setter tonen for en fremtid der hvem som helst kan bli offer for «hacking» og en hver sivil kan når som helst bli tatt over av fienden og brukt som en brikke i et sjakkspill.

Her kan du lese flere nyheter fra E3 2010.

 

Mannevonde roboter i «Mindjack».

LOVENDE E3-TRAILER

Det er forfriskende å se Square Enix komme med en ny og spennende tittel. De har allerede vist frem flere spill i etablerte franchiser, så ekstra moro er det når det kommer nye «IP’er» fra veteranen.

I traileren, som ble sluppet i forkant av årets E3-messe, får man en kort innføring i historien – og sammen med biter av «in-game»-sekvenser så er i alle fall min interesse fanget.

Spesielt spennende virker onlinedelen av spillet, hvis det blir så åpent som Square Enix har lovet. Det blir duket for noen interessante onlinekamper der nærmest hva som helst kan skje. Alle personer og fartøyer kan brukes, og her er det bare kreativiteten til de som spiller som setter grensene.

Det er Feelplus som utvikler «Mindjack» på vegne av Square Enix, og de har tidligere utviklet lignende titler. Mest kjent er de nok for «Lost Odyssey» og «No More Heroes: Heroes’ Paradise», men de står også bak kalkunspillet «Ju-On: The Grudge» til Nintendo Wii. I tillegg til å utvikle «Mindjack», jobber Feelplus også med «Ninety-Nine Nights II» og «Necromachina».


«Mindjack» er forventet å komme i oktober 2010, til både PS3 og Xbox 360.

Se den ferske E3-traileren fra «Mindjack»:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Utelukker ikke «Half-Life: Alyx» til PlayStation VR

- Sonys plattform har vært en kjempesuksess for mediet.

Les mer