Electronic Arts har allerede avslørt at «Dead Space 2» blir et av selskapets spill som vil bli presentert på spillmessen E3. Før det hele braker løs i Los Angeles rett etter helgen, har en ny trailer fra oppfølgeren nettopp blitt sluppet.

«Dead Space», opprinnelig sluppet til PlayStation 3, PC og Xbox 360 i 2008, introduserte oss for klassisk overlevelsesskrekk, klaustrofobi i verdensrommet og en ekkel type monstre kalt Necromorphs.

Les også: - Gir ikke opp «Mirror's Edge» og «Dead Space».

Visceral Games, sist aktuell med «Dante's Inferno», står nok en gang for utviklingen når nå «Dead Space 2» skal presenteres grundig på E3. Til det nye spillet, som EA offisielt annonserte på tampen av fjoråret, får vi en multiplayermodus med på kjøpet.

Flere E3 2010-nyheter finner du her.

 

Nye farer truer Isaac.

LOVER OVERRASKELSER

Helten fra det første spillet, Isaac Clarke, er nok en gang klar for å ta knekken på horder av Necromorhps.

- Infeksjonen fortsetter å spres gjennom verdensrommet og vår helt Isaac Clarke er den eneste personen som kan stoppe det.

- Det er fortsatt flust av Necromorphs som må kverkes.

- I «Dead Space 2» er imidlertid ikke alt som det virker. Forvent tvister i historien som vil overraske deg, uttalte produsent Steve Papoutsis da oppfølgeren ble annonsert.

Vi har allerede blitt forespeilet nye, avskyelige monstre og et fokus på en solid historie som skal få deg til å hoppe i sofaen.

EA utforsket mulighetene til å overføre dette universet til Nintendo Wii gjennom «Dead Space: Extraction» i 2009. Dette er et spill som gir oss forhistorien til det første «Dead Space». Spillet ble imidlertid ingen salgssuksess på Wii, og mange såkalte eksperter mener at nettopp dette spillet står frem som det klareste eksempelet på at voksenspill til Wii er risikosport.

PressFire er på plass i Los Angeles når E3 starter. Det hele braker løs natt til mandag norsk tid. Vi skal holde øynene åpne på jakt etter «Dead Space 2».


«Dead Space 2» utvikles til PlayStation 3, Xbox 360 og PC, og er ventet lansert i januar 2011.

Her er den ferske E3-traileren fra «Dead Space 2» (fra GameTrailers.com):

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer