Virgin hadde alt varslet sin tilbakekomst til spillbransjen og avsløringer ble forespeilet til sommerens store spillbegivenhet, E3.

Richard Bransons Virgin var tidlig involvert i videospill men de seneste årene har det vært andre forretningsområder som har okkupert det meste av fokuset for Branson og Virgin.

Denne nye satsningen blir nå avslørt av nettsiden MaxConsole som forteller om planene etter å ha drevet detektivvirksomhet for å spore de ulike ledetrådene.

Via resultatlister får Xbox 360- og PlayStation 3-eiere muligheten til å kjempe om gjeve premier. Det har allerede blitt sparket i gang en «ModNation Racers»-konkurranseside som frister med muligheten til å vinne en tur til Las Vegas med tre netter på hotell og 500 dollar i lommepenger (1. plass), en stor TV (2. plass) og PSP-modeller til den som havner på 3. og 4. plass.

Denne nettsiden finner du her.

Konkurransen starter 15. juni, som tilfeldigvis er parallelt med at E3 offisielt er i gang, og strekker seg til 6. juli. Den offisielle avsløringen av denne nye tjenesten forventes å komme på E3 i Los Angeles.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Utelukker ikke «Half-Life: Alyx» til PlayStation VR

- Sonys plattform har vært en kjempesuksess for mediet.

Les mer