Rockstar Games, mest kjent for Grand Theft Auto-serien og nylig utgitte «Red Dead Redemption», trenger ikke å bestille hotellrom i Los Angeles til E3 i sommer.

Spillutvikleren bekrefter overfor CVG at de dropper E3 og heller sikter mot et eget presse-event senere i år. Der vil de helt sikkert fokusere på 2010-spillslipp som «Max Payne 3» (bildet).

- I bunn og grunn føler vi at vi ikke har nok tid til å vise alt vi hadde ønsket, sier en talsmann fra Rockstar til Computer and Video Games.

Les også: Anmeldelse av «Red Dead Redemption».

 

Mørk krim i «L.A. Noire».

FLERE DETALJER FRA «AGENT»?

Dette er ikke overraskende i seg selv, for Rockstar pleier sjelden å delta på E3 på samme måte som andre spillutviklere.

Likevel har spillene deres alltid spilt en stor rolle når blant annet Sony og Microsoft har sine pressekonferanser.

Sonys E3-pressekonferanse i fjor ble et helt nytt Rockstar-spill avduket, kalt «Agent». Et spill man forventer vil bli presentert nærmere i år til tross for at skaperne bak altså vil glimre med sitt fravær.

I tillegg har Rockstar spillene «L.A. Noire» og «Max Payne 3» på trappene, begge med planlagt lansering i år. Det er mest sannsynlig disse to titlene som var mest aktuelle for E3, men de mest optimistiske hadde kanskje håpet på en stor annonsering om et «Grand Theft Auto V».

Les også: Rockstars' «Agent» forespeiles et 2010-slipp.
Les også:
«L.A. Noire» skal være ferdig i høst.

Redaktøren for britiske Nuts, Rory Buckeridge, skrev på sin Twitter like før det ble bekreftet fra Rockstar at E3 blir uten dem i år at spillstudioet har trukket «sin planlagte E3-spilllaunch». De siste dagene har det versert rykter om at «Grand Theft Auto V» skulle være på plass i Los Angeles i sommer og tweeten til Buckeridge blir av de mest fantasifulle tolket som at «GTA V» opprinnelig skulle avsløres på E3.

Det er fortsatt ventet at «Agent» blir presentert litt grundigere fra scenen når Sony skal ha sin E3-pressekonferanse. Dette spillet, som blir PS3-eksklusivt, tar oss med til 70-tallet og en arena der spionasje og politiske snikmord var noen av ingrediensene i den kalde krigen.

Slik ble «Agent» annonsert under E3 i 2009:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer