LOS ANGELES (PressFire): Det har vært minst like mye oppmerksomhet rundt tronskiftet av amerikanske Tv-showverter denne sesongen som minuttene med reportasjer fra selve E3 på amerikanske fjernsynskanaler.

Kanskje ikke uventet, for når Conan O’Brien tar over etter Jay Leno og Jimmy Fallon fyller skoene til førstnevnte, blir det gjerne oppstuss i USA.

Her finner du alle E3-sakene til PressFire.

Men interessant nok har E3 og talkshowvertene møttes på midten gjennom noen riktig så morsomme sekvenser på de respektive programmene til Fallon og O’Brien.


MARIO OG PALIN

Fra før hadde Conan kommentert spillbransjen gjennom en Mario-hyllest i sin debutsending 1. juni som Nintendo akkurat rakk å sende ut en pressemelding på i tide til at det ble en gladsak for selskapet, mens Fallon kjørte en mer direkte tilnærming til verdens største spillmesse mens den pågikk.

Se også: Bildegalleri del 1 og 2 fra E3-messen.

Saturday Night Live’s Jason Sudekis dro til LA Convention Center for å finne Sarah Palins dobbeltgjenger, få nærkontakt med Xbox 360s banebrytende «Project Natal» og var frekk nok til å spørre Infinity Ward om en kopi av «Modern Warfare 2» og tvinge frem noen skitne gloser fra Mickey Rourke.

Se Jimmy Fallon’s Late Night-innslaget her:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Den norske esport-stjerna Lâm «k0u» Tịnh Trì har gått bort

Ble bare 22 år.

Les mer

Masseoppsigelse i verdens største esport-organisasjon

Frankrike og Spania spesielt hardt rammet.

Les mer