LOS ANGELES (PressFire): Ringo Starr og Sir Paul McCartney fikk æren av å være de første gjestene under Microsofts E3-seanse i dag, og samtidig slippes den siste brikken i instrumentpuslespillet før «The Beatles: Rock Band» er komplett.

Se også: Ringo og Paul hilse på E3.

Det var imidlertid køkjøring av limoer utenfor konferansesenteret i Los Angeles mandag, for også Tony Hawk, Steven Spielberg, Yoko Ono samt sønnen og kona til George Harrison hadde funnet veien.

Les også: Beatles-sønn røper eksklusivt materiale.

E3 ble også åstedet for avdukningen av den første traileren fra spillet, en filmsnutt du kan se nederst på siden.

Her finner du flere av våre E309-saker.MUSIKALSKE UTVIKLERE

Vi har tidligere skrevet om utseende på Beatles-bassen og de eksklusive gitarene som Harmonix gir ut sammen med spillet.

Nå er imidlertid instrumentparken komplett. Vi har fra før sett Pauls Höfner-bass, George HarrisonsGretsch Duo Jet, John Lennons Rickenbacker 325 – og nå også Ringo Starrs ikoniske Ludwig-trommesett.

Det å åpne en spillpressekonferanse under E3 har nesten blitt en vanesak for utviklerne i Harmonix, som først lagde «Guitar Hero» før de brøt med Activision og lagde suksess med «Rock Band».

Det var da også folka i Harmonix som sto for instrumentering og vokal da de dro av gårde med låta «Daytripper» under mandagens Microsoft-brief.

Se også: Harmonix-bandet spille og synge «Daytripper» som åpningsnummer.

Microsoft kunne etterpå fortelle at låta «All You Need Is Love» kun blir tilgjengelig på Xbox 360 som nedlastbart materiale, og at inntektene går til Leger uten grenser. Ryktene om at du kan synge trestemt vokal stemte på en prikk, og utvider det sosiale aspektet med tre knepp, skulle man tro.

Spillet hadde en vesentlig oppgradert grafikk i forhold til tidligere «Rock Band»-spill, og det kommer neppe som en overraskelse at det også ble annonsert flere nedlastbare album som vil bli gjort tilgjengelig rett etter at spillet er ute.

«The Beatles: Rock Band» slippes 9. september til Xbox 360, PS3 og Wii.

Se den første offisielle traileren av «The Beatles: Rock Band» som samtidig røper de ti første låtene som annonseres til spillet:

 

Annonse

Kommentarer