LOS ANGELES (PressFire): Microsofts pressekonferanse inneholdt så mange spennende nyheter at det nesten er vanskelig å velge ut hva som gjorde mest inntrykk.

Her kan du lese flere av sakene våre fra E3 2009.

Men introduksjonen av Twitter og Facebook vil garantert bli godt mottatt blant Xbox 360-brukerne, konsollen som tradisjonelt sett har hatt best grep om communitybygging gjennom sin LIVE-tjeneste og som har vist vei når det gjelder å lage et brukervennlig onlinetilbud på konsoll.

Les også: Microsoft med filmtjeneste – også i Norge!
Les også: Microsoft avduket spillrevolusjon.
Les også: «Modern Warfare 2» viste seg på E3.
Les også: Nytt «Metal Gear» til 360.

 

GRATIS MUSIKKANAL

Fra scenen ble integreringen av Facebook og Twitter demonstrert som en sømløs måte å samle Xbox 360-vennene dine og kontaktene på Facebook. Alle Twitter- og Facebook-oppdateringer som vennene dine gjør kommer opp i en ryddig liste, uten forsinkelser.

Her kan du enkelt og greit se kontaktene dine, følge Twitter-tråder og skrive meldinger selv.

Se video fra E3 der Twitter- og Facebook-integrasjonen blir presentert.

«Tiger Woods PGA Tour 10» blir det første spillet som introduserer en communitytjeneste som lar deg forevige øyeblikk i spillet, og som raskt kan legges til på Facebook gjennom et bilde fra spillet, ble det annonsert.

Her finner du flere saker fra E309.

Last.fm har over 30 millioner lyttere verden over. Microsoft annonserte at de denne høsten lager en ny kanal i 360-menyen der du kan lytte til musikk, sortere favorittartister eller sjangre, og nyte alt dette helt gratis om du er gullmedlem av LIVE.

Det er ventet at alle disse tjenestene blir integrert i den neste høstoppdateringen fra Xbox.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Utelukker ikke «Half-Life: Alyx» til PlayStation VR

- Sonys plattform har vært en kjempesuksess for mediet.

Les mer