Og der kom pressemeldingen om et nytt Shaun White-spill som har fått navnet «Shaun White Snowboarding: World Stage».


EN BALANSERT AVGJØRELSE

Det forrige Shaun White-spillet, som også kom til samtlige plattformer fikk en eksklusiv versjon på Wii som støttet balansebrettet.

Det forrige spillt solgte i følge pressemeldingen hele 3 millioner eksemplarer, og derfor er det ikke veldig overraskende at Ubisoft nå følger opp med et nytt spill.

- Ubisoft har vært en fantastisk partner, og jeg gleder meg veldig til World Stage, sa Shaun White i pressemeldingen, og fortsetter:

-  Det er kult å gi folk et inntrykk av hvordan det er å konkurrere for meg.

I det nye spillet vil du delta i all verdens toppkonkurranser fra half pipe midt i New York, til de mest prestisjetunge konkurransene i Frankrike, Canada og Japan.

Produsent Antoine Guinard har bare godt å si om Shaun White:

- Å jobbe med Shaun på det første spillet var en fantastisk opplevelse. Den svært positive mottagelsen fra folk på det forrige spillet, og det flotte samarbeidet med Shaun, gjorde enkelt for oss å starte samarbeidet for et nytt eventyr for fansen, sa Guignard  i pressemeldingen.

Spillet slippes eksklusivt på Wii og støtter fremdeles balansebrettet. Pressemeldingen bekrefter at spillet blir vist på E3 neste uke.

Annonse

Kommentarer