Square Enix skal annonsere tre uannonserte titler under E3, og nå mener rykter at ett av spillene er MMOet «Rapture».

Les også: Spådommer - Slik blir E3 2009.


HEMMELIG MMORPG

Square Enix annonserte allerede i august 2005 at det samme utviklingsteamet som laget MMORPGet «Final Fantasy XI» hadde begynt å jobbe med et nytt MMORPG.

Teamet, ledet av Hiromichi Tanaka, bak «Final Fantasy XI» har ikke bekreftet eller benektet om spillet har noen relasjon til Final Fantasy, men fortalte i februar 2007 at spillet var under utvikling for Xbox 360 og PC.

Dog er bildet til høyre visstnok et lekket skjembilde fra «Rapture». Bildet viser en rollefigur fra rasen Viera som er en rase fra «Final Fantasy XII». Noe som antyder at spillet kommer til å ha en viss relevans til Final Fantasy-serien. På en annen side mener noen at bildene var en aprilsnarr i 2008, noe som ikke er bekreftet.

Mye har skjedd siden da, for på GDC 2008 fortalte Square Enix at spillet var på vei til PS3, Xbox 360 og PC. Det har også kommet for dag at spillet bruker den relativt nyutviklede grafikkmotoren Crystal Tools, som også brukes til «Final Fantasy XIII».

Men i følge ryktene kan det nå hende Sony har klart å sikre seg en konsolleksklusivitet på spillet, og dermed at det kun kommer til PC og PS3.

Square Enix sin pressekonferanse holdes på onsdagen under E3, men det er ikke umulig at en eksklusivitet blir avslørt på Sonys pressekonferanse på tirsdagen. Eventuelt Microsofts pressekonferanse på mandagen.

Vi er selvfølgelig til stede på begge konferansene for å dobbeltsjekke.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Utelukker ikke «Half-Life: Alyx» til PlayStation VR

- Sonys plattform har vært en kjempesuksess for mediet.

Les mer