(PressFire.no): Avsløringen av den nye Xbox-konsollen befinner seg vel i selskap med høydepunktene under årets E3 – hvor de kunne fortelle om noen av innmaten i den nye konsollen.

Det gjenstår imidlertid noen andre spørsmål rundt konsollen, som det nå også drypper ut om.

nettsiden hvor de oppsummerer sin tilstedeværelse på E3 avslører de blant annet at de kommer til å støtte «gammelt» utstyr, som vi antar betyr Xbox One.

Ta altså med deg kontrollerne fra Xbox One til den nye konsollen – eventuelt Kinect-kameraet.

I tillegg skal den være kompatibelt med spill fra alle tidligere Xbox-generasjonen. Vi vet ikke om det betyr at det kommer en ny type emulering som støtter alt – eller om det vil fungere som dagens løsning, hvor man tilpasse hvert spill med en nedlastbar oppdatering.

Også kontoen din, med all progresjon som hører med vil være med over på den nye konsollen.

Phil Spencer bekrefter også overfor Gamesindustry.biz at den nye konsollen vil ha diskdrev – i motsetning til deres siste konsoll Xbox One S All Digital Edition.

Han påpeker fordeler ved å ha spillene lastet ned på harddisken, men de skal være klar over at millioner foretrekker spillene på plater.

Xbox Scarlett slippes julen 2020.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Vi har brukt helga på «Harry Potter Wizards Unite»

Sannsynligvis tidenes beste «Harry Potter»-spill.

Les mer

Faktisk.no innsikt: Blir barn mer aggressive av å spille «Fortnite»?

Et innlegg i Aftenposten utløste debatt om barn kan bli mer aggressive av å spille «Fortnite». Men finnes det egentlig en sammenheng mellom dataspill og aggresjon?

Les mer