(PressFire.no): Under Microsofts pressekonferanse var det som vanlig god stemning i salen blant de oppmøtte Xbox-frelste.

Men trykkokerstemningen slo inn for fullt da CD Projekt REDs neste spill, «Cyberpunk 2077», ble vist fram – med Keanu Reeves som en av figurene i spillet.

Og da Reeves selv dukke opp på scenen i svært godt humør for å levere noen setninger om spillet og lanseringsdatoen, ble det så koselig at selv garvede trøndere måtte sette fra seg karskkoppen og smile i barten.

- Følelsen av å være der, av å gå rundt i gatene i fremtiden, vil virkelig være breathtaking, kunne Keanu Reeves fortelle fra scenen.

- DU er breathtaking, vrælte en fra salen.

- Nei, DU er breathtaking. Dere er alle breathtaking, ropte Reeves tilbake.

- Alright alright alright, jeg må fullføre dette, fortsatte han lattermildt.

Opptrinnet ble hoiet og klappet fram av de i salen, og etterpå har det store internett, hvor Reeves allerede er en av yndlingene, nærmest kollapset av godord om skuespilleren.

På Twitter har han som ropte til Reeves, Peter Sark, lagt ut en video av det hele fra hans ståsted, og CD Projekt RED er så fornøyd med «hecklingen» at de forærer han en Collector’s Edition av «Cyberpunk».

Som regel er E3-konferanser herlig kleine til tider. Det er litt fint at de også kan være herlig koselige.

Her kan du se hele opptredenen til Hr. Reeves:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Vi har brukt helga på «Harry Potter Wizards Unite»

Sannsynligvis tidenes beste «Harry Potter»-spill.

Les mer

Faktisk.no innsikt: Blir barn mer aggressive av å spille «Fortnite»?

Et innlegg i Aftenposten utløste debatt om barn kan bli mer aggressive av å spille «Fortnite». Men finnes det egentlig en sammenheng mellom dataspill og aggresjon?

Les mer