(PressFire.no): Microsoft har en ny versjon av Xbox One S på gang, det melder teknologinettsiden Thurrott.com.

Nettsiden, som i stor grad fokuserer på Microsoft, har tidligere truffet blink på avsløringer av Xbox One S, «Halo Infinite» og Elite-kontrolleren. De mener også å ha kilder som sier den neste Xbox-konsollen har kodenavnet «Scarlett», og at den kommer i to varianter.

Den nye versjonen av Xbox One S skal ikke ha blu-ray-spiller, ifølge kildene til nettsiden. I stedet er det kun mulig å laste ned spill digitalt.

Microsoft skal også sette i gang en ordning for å bytte inn fysiske spill i digitale koder hos utvalgte retail-partnere.

Prisen for denne nye konsollen vil være betydelig lavere, noe som er hele poenget fra Microsoft sin side, takket være mangelen på den dyre disk-avspilleren. Nettsiden spekulerer i at den kan koste så lite som 850 kroner mindre enn dagens utgave.

I tillegg skal det også komme en ny utgave av Xbox One S. Denne er helt lik den eksisterende versjonen (og har diskdrev), men har ny innmat for kostnadsbesparelser. Dermed kan i teorien prisen kappes også på denne.

Lansering av den diskløse kan være så tidlig som til våren.

Microsoft har heller ikke bestemt seg for om oppfølgeren til Xbox One (altså Scarlett) vil ha et diskdrev eller ikke, ifølge nettsiden. Denne avgjørelsen skal tas i løpet av kort tid.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Razer legger ned spillbutikken

Ble ikke engang et år gammel.

Les mer

Anmeldelse: Crackdown 3

Mer «Crackdown» - på godt og vondt.

Les mer