«Splinter Cell: Conviction» før jul

Ubisoft har ambisjoner om å slippe løs Sam Fisher, eksklusivt på Xbox 360, før året er over sier studiotopp.

30. april 2009 08:54

Spillet har allerede blitt kraftig forsinket og har gjennomgått flere forandringer i forhold til versjonen som nesten så gryteklar ut i 2007, men nå nærmer det seg release etter fire år med utvikling.

Det neste avsnittet i Sam Fisher-sagaen blir det femte i spillserien siden debuten i 2002.

Siden den gang har Ubisoft tatt utviklingen videre, blitt inspirert av suksessen selskapet fikk med «Assassin’s Creed» og gjort om på sentrale deler i Xbox 360-eksklusive «Splinter Cell: Conviction».

TO ÅR MED OVERTID

Likheten med «Assassin’s Creed» består av enkelte lyseffekter som også har blitt innlemmet i «Splinter Cell: Conviction», lånt fra «Assassin’s Creed», og fokuset på at den hardtslående agenten denne gang må skjule seg i menneskemasser for å tone ned profilen en smule når det trengs.

Les også: Ubisoft snakker ut om «Assassin’s Creed».

Sam er ikke lenger en striglet soldat, men en boms på fluk. Skjegg har han også fått...

Ubisoft-sjef Yves Guillemot avslører nå at spillet er planlagt sluppet i løpet av kalenderåret 2009 gjennom presentasjonen av selskapets salgstall for fjerde kvartal 2009 og planer for fremtiden.

Forsinkelsen på to år har Ubisoft brukt på å utvide gameplay-elementene i spillet og i følge dem selv gjøre den visuelle rammen mye bedre.


Se den første og eneste traileren ute per i dag, datert tilbake til Ubidays i 2007:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3