Oppfølgeren til «Dead Rising» fra 2006 er ikke ventet før neste år, kunne Capcom-topp Chris Kramer nylig røpe. Det samme gjelder for øvrig en annen av spillselskapets populære etterfølgere, «Lost Planet 2».

Les også: Capcom-oppfølgere utsatt.

«Dead Rising» var Xbox 360-eksklusivt mens oppfølgeren vil bli sluppet til flere plattformer neste år. Nå har en ny trailer lekket ut som for første gang viser levende bilder fra spillet.

Den største nyheten Capcom kunne slippe i dag? Du kan spille multiplayer i «Dead Rising 2». Dermed følger Capcom i samme spor som en annen stor annonsering med samme budskap denne uken, nemlig Naughty Dogs eventyrlige oppfølger.

Les også: Flerspiller bekreftes til «Uncharted 2: Among Thieves».

 

SLOSS MOT 7000 ZOMBIER

Gjennom snedig markedsføring klarte Capcom å skape rykteflom og hysteri på nettet gjennom den aller første kunngjøringen som ble lurt ut på Youtube.

Like etter tikket det ut en offisiell melding om en oppfølger sammen med den første teasertraileren.

Les også: Er dette de første traileren fra «Dead Rising 2»?

Som den nye helten i spillet, Chuck Greene, befinner du deg i en Las Vegas-kopi og må konfrontere horder av zombier mellom pokerbord og spilleautomater - objekter som du også bruker for å rydde deg vei.

Se også: Skjermbilder fra «Dead Rising 2».

I følge Joystiq, og nå presentert i praksis av spillutviklerne, har Capcom biffet opp nummeret av skinndøde kraftig, fra 800 i det første spillet til 7000 i «Dead Rising 2». Det er ny rekord når det gjelder antall spillkarakterer på én gang.

Under en pressedag i Monaco nettopp kunne Capcoms Keiji Inafune fortelle mer om planene rundt multiplayer,

-Vi er på et punkt i spillhistorien der man er nødt til å ha med en eller annen form for multiplayerkomponent i et spill, fortalte han Eurogamer.

- Så vær trygg på at vi kommer til å dytte multiplayer i spillet, men jeg kan ikke gå i detalj rundt hvilken type multiplayer.

- Det vil bli online multiplayer, så ha det i bakhodet, sa Inafune.

Den nederlandske spillsiden Insidegamer.nl har fått tak i en trailer som viser oss mer av det kommende spillet, inkludert noen gameplay-elementer.

Spillet slippes til Xbox 360, PlayStation 3 og PC i 2010.

Se den nye «Dead Rising 2»-traileren her:

Annonse

Kommentarer