Nå vil ikke Microsoft ha flere Xbox-lekkasjer

Strammer inn sikkerheten i hovedkvarteret.

2. oktober 2012 08:13

(PressFire.no): Etter det som angivelig skal ha vært flere lekkasjer rundt Microsofts kommende etterfølger, har konsollgiganten bestemt seg for å skjerpe sikkerheten.

Ansatte i Xbox-hovedkvarteret i Redmond, USA skal forrige uke ha fått beskjed om at det blir begrenset tilgang til fire områder i hovedkvarteret.


Strammer inn

Tiltaket settes i gang «for å sikre konfidensialitet rundt kommende produkter», ifølge Geekwire.com.

Det er Microsoft Studios A, B, C og D som skal være områdene som nå vil bli mer lukket. Fra nå av vil kun ansatte og selgere hos Microsoft Interactive Entertainment og personell i bygget ha tilgang til områdene.  

Andre må registreres via nettet og bli eskortert gjennom bygningene.

Dette skal etter sigende være første gang Microsoft har satt i gang et så strengt sikkerhetstiltak.

Kommer etter lekkasje?

Dette kommer i kjølevannet av det som skal være en stor lekkasje i sommer, som angivelig viser fremtidsplaner for en fremtidig Xbox-konsoll.

I dokumentet, som Microsofts advokater jaktet på, kom det frem at maskinen vil bli omtrent seks ganger kraftigere enn Xbox 360.

Den skal også avsløre planene om en oppdatert utgave bevegelsessenoren Kinect 2 og VR-briller. En ny konsoll kommer neste høst, står det i disse dokumentene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3