Når «Mass Effect» møter «Call of Duty»

Fokuset i BioWares neste skal ligge på heftige onlinekamper, ifølge ryktebørsen.

18. november 2010 12:43

I går begynte spekulasjonene å florere etter at Electronic Arts slapp et enslig skjermbilde fra BioWares foreløpig uannonserte, nye spill. Samtidig fikk vi også servert en kort trailer som frister med noen korte glimt fra dette spillet.

NB! Traileren kan du se nederst i denne saken.

Annonseringen av spillet skjer ikke før 11. desember, når Video Game Awards går av stabelen. Men ikke alle har tenkt å vente til da med å finne ut mer om dette mystiske spillet. Kotaku har snakket med en kilde som tilbakeviser at dette dreier seg om «Mass Effect 3».

Men spillet skal være en slags avgreining fra Mass Effect-universet – bare med et onlinefokus.

BioWares Montreal-avdeling skal visstnok være i full sving med et spill som skal appellere til Call of Duty-menigheten, og vi kan forvente oss den samme typen progresjon som du kjenner fra CoD-spillene. Kotaku sin kilde opplyser også om at spillet vil bli utstyrt med en historiemodus, ikke bare heftige onlinekamper.

Men i enspillerdelen kommer du ikke til å møte på Commander Shepard, hovedpersonen fra «Mass Effect» og «Mass Effect 2».

I slutten av mai skrev vi at BioWare jaktet på nye ansatte. Flerspillerprogrammerer, het det i stillingsutlysningen som ble avslørt via LinkedIn-profilen til Jeff Goldstein, rekrutteringsansvarlig i Electronic Arts.

11. desember blir BioWares neste avslørt under prisutdelingen Video Game Awards. For å varme opp fansen har utvikleren lagt ut noen QR-koder på sin Twitter som lar seg oversette til....nettopp noe Mass Effect-relatert, skriver Giant Bomb.

Inntil da kan du kanskje finne noen ledetråder om hva dette spillet er i denne fristevideoen, som dessuten inneholder litt Dragon Age- og Mass Effect-propaganda.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3