Slik havnet zombiene på «Red Dead Redemption»-prærien

Se lanseringstraileren til Undead Pack.

26. oktober 2010 08:16

John Marston, hovedpersonen fra «Red Dead Redemption», får helt nye arbeidsoppgaver når Rockstar Games slipper den siste annonserte utvidelsen kalt Undead Pack.

Nå er det ikke lenger bare kjeltringer med skråtobakk i kjeften, dårlig tannhygiene og løse avtrekkerfingre som truer vår mann, men også en slem zombie-epidemi som har blitt sluppet løs i det Ville Vesten.

Utvidelsen lanseres via PlayStation Store og Xbox LIVE Marketplace, henholdsvis på PlayStation 3 og Xbox 360, i dag (26. oktober) - og koster deg cirka 65 kroner.

Som fortellerstemmen i den ferske traileren du ser nederst i saken innledningsvis sier: «What does a man do when he comes home to find his woman possessed?». Vel, den som visste det.

John Marston spenner i hvert fall sin kjære til hesten - mens hun for anledningen spytter blod og grønt slim, alt mens hun babler om å spise hjerne - og drar ut i prærien på en desperat jakt etter en kur.

Du er garantert å møte på mange gamle, kjente ansikter fra enspillerdelen av «Red Dead Redemption». Heksedoktoren som du sikkert husker fra spillet dukker i hvert fall opp, som du kan se i den ferske videosnutten. Kanskje han har remediene du trenger for å få skikk på kona?

Som om ikke dette var nok, våkner også dyrelivet til live med et snev av zombie i seg – så sørg for all del å ha magasinet ditt smekkfullt hvis du har planer om å besøke prærien igjen.

Undead Pack markerer den siste av de annonserte utvidelsene. I tillegg til nytt innhold i enspillerdelen av «Red Dead Redemption», får du også nye våpen, flere karakterer og miljøer. Samtidig som datoen ble bekreftet, hevdet også utvikleren at du får opp mot 12 timer ekstra spilletid til det som er et av 2010s mestselgende spill så langt.

Undead Pack lanseres 26. oktober og koster deg omtrent 65 kroner både på PlayStation 3 og Xbox 360.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3