Klar for en ny runde med «DeathSpank»?

«Thongs of Virtue» fortsetter den elleville reisen på PSN og XBLA.

22. september 2010 08:12

Det er veldig uvanlig, det som utviklerne Hothead Games og utgiver EA holder på med. Allerede nå, to måneder etter at «DeathSpank» ble sluppet på PlayStation Store og Xbox LIVE Marketplace, er oppfølgeren ute. I det første «DeathSpank» ble du tatt med på en surrealistisk, særegen reise inspirert av «Diablo» – tilsatt den samme typen humor som du kjenner fra Monkey Island-spillene.

En av hovedmennene bak «DeathSpank», Ron Gilbert, var da også en del av det kreative kollektivet som skapte Monkey Island-sagaen.

«DeathSpank: Thongs of Virtue» slippes både på PlayStation Store og Xbox LIVE Marketplace i løpet av dagen (onsdag 22. september). Foretrekker du å handle spillene dine via den amerikanske PlayStation Store? Da finner du alt spillet liggende i menyene, for USA har alt fått ukas oppdatering.

Les: Vår anmeldelse av «DeathSpank».

FRISTER MED GRATIS INNHOLD

Dette er ingen utvidelse som vi kjenner fra en rekke andre spill, men en frittstående oppfølger som attpåtil har fristet med at det er mer spilletid å finne her enn i forgjengeren. Electronic Arts frister med at de som kjøper «Thongs of Virtue» i løpet av den første uken vil få kloa i to nedlastbare pakker.

Det dreier seg om Snowy Mountain Dungeon, innhold som skal tilføre en ny spillbar dimensjon, samt Sidekick Tankko, et «søtt troll» som blir tilgjengelig som spillbar figur i samarbeidsmodusen.

Historien i «Thongs of Virtue» er like absurd som den høres ut som på papiret: Seks mystiske truser (thongs) ødelegger dem som bærer disse plaggene – og dermed balansen i Universet, og det er din oppgave å finne disse. Reisen går fra krigsherjede landskap, verdensrommet og Nordpolen det et slag av episke proposjoner mot Evil Santa venter, skriver EA i pressemeldingen.

- Vi tok alle tingene som folk elsket med «DeathSpank» og forsterket det med hundre, uttaler Vlad Ceraldi hos Hothead Games.

- «Death Spank: Thongs of Virtue» er en større, dypere, morsommere og lengre opplevelse. Vi har inkludert flere sprø våpen, flere områder å utforske, flere fiender og flere thongs.

For å få kloa i de to ekstrapakkene med digitalt innhold, må du laste ned i løpet av den første uken etter at spillet havner på PSN og XBLA. Det vil si i perioden mellom 22. – 28. september. Etter den tid blir Snowy Mountain Dungeon og Sidekick Tankko tilgjengelig i de respektive digitale spillbutikkene for henholdsvis 20 og 6 kroner.

«DeathSpank: Thongs of Virtue» er ute til PlayStation 3 og Xbox 360 fra og med 22. september, og koster 99 kroner både på Xbox LIVE Marketplace og PlayStation Store.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3