«Outland» er avduket

Plattformspillet beskrives som «Prince of Persia» møter «Ikaruga».

3. september 2010 11:05

Ubisoft har tidligere avslørt at de var nære en annonsering av et nytt spill under navnet«Outland». Og nå, i forbindelse med tegneseriekongressen Penny Arcade Expo i San Diego, har spillnettsiden IGN fått en eksklusiv forhåndstitt på spillet.

«Outland» er utviklet av det samme studioet som stod bak PSN-spillet «Super Stardust HD» og kommende «Dead Nation» til PS3, men denne gangen skal studioet for første gang også utvikle spillet til Xbox 360 via Xbox LIVE Arcade.

REFERANSENE I ORDEN

IGN sammenligner spillet med det klassiske plattformspillet «Prince of Persia» og fantastiske «Another World» eller «Flashback», krysset med spillmekanikk lånt fra kultskytespillet «Ikaruga».

I «Outland» styrer du en spretten og akrobatisk fyr som utforsker en jungel. Ifølge IGN skal spillet ha en svært god dybdefølelse, selv om grafikken er i 2D. Omgivelsene blir beskrevet som levende og fargerik - og animasjonene skal være fantastiske.

Det er måten helten kan bytte mellom lys og mørke som er inspirert av «Ikaruga» - for han kan absorbere skudd som har samme farge som han selv. I tillegg kan han kun skade fiender som har motsatt farge av seg selv.

«Outland» utvikles til PS3 og Xbox 360 og skal slippes i løpet av 2011.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3