Microsoft har for lengst begynt planleggingen av en fremtid for sitt kanskje mest innbringende spillmerkenavn. Høstens «Halo: Reach» markerer det siste spillet i denne serien fra utviklerne Bungie, som etter dette har annonsert at de beveger seg videre til et nytt prosjekt som Activision har sikret seg utgiverrettighetene til.

343 Industries, en avdeling i Microsoft som har ansvaret med å foredle alt Halo-relatert, har allerede startet en hissig rekruttering av spillutviklere. Kanskje med det målet å lage et «Halo 4»?

Under Comic-Con-messen som gikk av stabelen i San Diego i forrige uke, uttalte 343-sjef Frankie O’Connor at de definitivt har tenkt å fortelle mer om den ikoniske hovedpersonen i Halo-sagaen, Master Chief.

Vi måtte ha vært verdens største drittsekker om vi ikke fortsatte. Vi har definitivt ikke sett det siste fra Master Chief, fortalte O’Connor under en paneldebatt på Comic-Con, ifølge IGN.

Dette er gode nyheter for dem som håper på et «Halo 4». Men i og med at 343 Industries også forvalter alle Halo-sideprodukter, som tegneserier, bøker og filmer, er det litt for tidlig å sprette sjampanjebrusen.

Bungie fortalte tidligere i sommer om hvordan de hadde valgt bort å lage en direkte oppfølger til «Halo 3» til fordel for å fortelle sidehistorier – eller en forhistorie, i henholdsvis «Halo 3: ODST» og det kommende «Halo: Reach». 

- Før idéen om å bygge et spill rundt Reach oppstod, utforsket vi mange andre konsepter – inkludert et «Halo 4» hvor Master Chief ville blitt vekt fra kryosøvnen og vi ville fortalt denne historien, sa Brian Jarrad i et intervju med MTV Multiplayer i juni.

Fokuset til Bungie i «Halo: Reach» er å samle trådene, ikke åpne nye dører som ikke kan lukkes.

- Til syvende og sist vil dette komme til en pen avslutning, så hvis folk så vil gå tilbake og spille Halo-trilogien tror jeg de vil få en klarere forståelse for hva som skjer – men dette er ikke nødvendig, sa han til MTV.

 

«Halo: Reach» slippes eksklusivt til Xbox 360 den 14. september.

Se E3-traileren:Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Sonic»-filmen utsettes til neste år

Trenger tid til å utføre plastisk kirurgi på det blå pinnsvinet.

Les mer