«Medal of Honor»-beta endelig i gang på Xbox 360

Betaspillingen har startet også på Xbox 360. Skaff deg en beta-nøkkel og delta i onlinekampene.

21. juli 2010 18:49

Etter noen uker med venting, kan nå endelig Xbox 360-eiere også ta del i den pågående betatestingen av «Medal of Honor». Denne betaen ble sparket i gang på PC og PlayStation 3 tidligere i sommer, men i starten av juli måtte utviklerne rykke ut med en beklagelse til de ivrige 360-spillerne som ventet på nyheter. Grunnen til forsinkelsen var uforutsette problemer man hadde støtt på, het det den gang.

Men dette er gamle nyheter. For å få kloa i en nøkkel som gir deg adgang til betatestingen, tar du enkelt og greit turen til de offisielle nettsidene, registrerer deg med din EA Account, eller oppretter en slik, og venter tålmodig på en såkalt Redeem Code som du mottar i en epost litt senere.

Denne fôrer du Xbox’en din med og vips: du befinner deg plutselig på slagmarken. Det er nøyaktig samme fremgangsmåte om du heller vil sjekke ut spillet på en av de to andre plattformene.

Utviklerne har tidligere lovet at forsinkelsen med å få rullet ut betaen til Xbox 360 ikke skal gå på bekostning av tiden du kan prøvespille skytespillet. Nylig ble det også kjent at også PS3- og PC-spillere får forlenget betaspillingen. Testspillingen varer til og med 31. juli.

DICE, folkene som står bak Battlefield-spillene, har lagd onlinedelen, mens EAs Los Angeles-studio har snekret sammen enspillerdelen av «Medal of Honor». Det er for ordens skyld onlinedelen som du kan sjekke ut i den pågående betaen.

Det ferdige «Medal of Honor» lanseres til PlayStation 3, PC og Xbox 360 14. oktober.

Gameplay-video fra betaen:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3