Nytt Hitman i 2011?

Fristeplakat kan ha røpet at det femte Hitman-spillet lanseres neste år.

21. juli 2010 12:07

Danske IO Interactive gjør seg i disse dager ferdige med «Kane & Lynch 2: Dog Days», men de har neppe tid til å ta en alt for lang ferie om vi skal feste lit til to plakater som ble oppdaget av en bruker på Neo Gaf-forumet. Den er designet av danske Great Graphics som tidligere blant annet har jobbet for IO med konseptkunst til nettopp Kane & Lynch-oppfølgeren.

Oppdatert: PR Manager i IO, Tom Stratton, har rykket ut etter at plakatene begynte å spre seg, og hevder via Neo Gaf at de to posterne kun ble lagd til portfoliobruk - og at de ikke representerer et nytt Hitman-spill.

Leiemorderen Agent 47 var sist å se i «Hitman: Blood Money» i 2006, og både utgiveren Eidos/Square Enix og IO Interactive har tidligere hintet om at «Hitman 5» er på trappene. I fjor skrev vi at arbeidet med å lage en oppfølger til den første Hitman-filmen er i gang med et manus skrevet av Kyle Ward. Ward er for øvrig også opptatt med å spikre historien til Kane & Lynch-filmen der Bruce Willis og Jamie Foxx skal spille hovedrollene.

I januar i fjor måtte community manager i IO kommentere ryktene om at «Hitman 2»-filmen ville lene seg tungt på handlingen fra det forestående «Hitman 5»-spillet.

- Jeg kan fortelle at det er null sjanse for at vi vil basere historien til et nytt Hitman-spill på en lisensiert film.

- Det er bare ikke slik vi jobber, så dere trenger ikke være bekymret for det, uttalte IOs Community Manager, i følge Kotaku.

IO Interactives neste spill, «Kane & Lynch 2: Dog Days», fikk nylig flyttet fram lanseringen med én uke. Ny dato er 20. august. I går ble en demo lagt ut på PSN, tilgjengelig for dem som er PlayStation Plus-medlemmer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3