Nå kommer det mer innhold til «Trials HD»

40 nye baner og kreativ konkurranse med store pengepremier.

20. juli 2010 16:32

At fjorårets Summer of Arcade-suksess og PressFire-favoritten, «Trials HD», fikk en utvidelsespakke var kanskje ingen bombe, og nå annonserer den finske utvikleren at spillet blir utvidet med nok en pakke. I pressemeldingen fra RedLynx avsløres det at pakken har fått navnet «Big Thrills» og at det har vært en enorm etterspørsel etter mer innhold.

Les også: Vår anmeldelse av «Trials HD».


Les også: Vår anmeldelse av «Trials HD: Big Pack»


Les også: Intervju med «Trials HD»-utvikleren.

- Helt siden vi slapp den første utvidelsen til «Trials HD» har spillere forlanget mer, sier spillets designer, Antti Ilvessuo, i en pressemelding. Han beskriver samtidig hvordan de Helsinki-baserte utviklerne nærmest har oppnådd rockestjernestatus etter at spillet først havnet på Xbox LIVE Marketplace for ett år siden.

TOTALT 50 NYE FYSIKKNØTTER

- De har sendt oss e-poster hver dag, de har postet på forumene, i det siste har de begynt å ringe meg privat og jage meg nedover gata. Med denne annonseringen kan jeg endelig slutte å gjemme meg og komme meg tilbake for å lage spill.

Den nye pakken vil inneholde 40 nye baner som er laget av utviklerstudioet, men de har også valgt å kjøre en konkurranse hvor spillerne designer sine egne, hvor ti av banene vil bli inkludert i utvidelsespakken.

Sammen med Microsoft har de satt opp BigThrillsContest.com, hvor du finner informasjon om hvordan konkurransen skal foregå. De som havner mellom første- til fjerdeplass i kåringen vil også få store pengepremier, hvor førstepremien er på hele 5000 dollar og en... t-skjorte.

- Vi kan ikke tenke oss en bedre måte å gi tilbake til fansen enn å gi dem muligheten til å ha deres egne baner inkludert sammen med våre egne i den neste utvidelsespakken av legendariske «Trials HD», sa RedLynx-sjef Tero Virtala i pressemeldingen.

I motorsykkelspillet spiller fysikk og ferdighet hovedrollene og det ble enormt populært etter at det ble sluppet sommeren 2010, senere vant det også prisen for det beste Xbox LIVE Arcade i en avstemming og rundet tidligere i sommer hele 1 millioner nedlastinger fra XBLA.

Utvikleren feiret rundt juletider suksessen ved å slippe utvidelsespakken «Big Pack», som la til 23 nye baner, men overgår altså nå forrige pakke med til sammen 50 nye baner.

«Big Thrills» skal etter planen slippes i løpet av fjerde kvartal, noe som sannsynligvis betyr senhøsten 2010.


«Trials HD» finnes kun til Xbox 360 og kan kjøpes på Xbox Marketplace for 1200 Microsoftpoeng, som tilsvarer litt under en hundrelapp.

Trailer fra «Trials HD»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3