«Red Dead Redemption»-påfyll i juni

Samarbeidsmodusen Outlaws to the End får dato. Ferske skjermbilder og de første detaljene er nå offentliggjort.

4. juni 2010 10:02

Rockstar har varslet nedlastbart påfyll til sitt ferske «Red Dead Redemption». Outlaws to the End, som den heter, er en samarbeidsmodus der du og inntil tre venner kan begi dere ut på tur.

I samme slengen som de bekrefter en dato for utvidelsen, slapp Rockstar også noen skjermbilder fra Outlaws to the End-innholdet.

Se også: Skjermbilder fra Outlaws-utvidelsen.
Les også: Vår anmeldelse av «Red Dead Redemption».


Totalt er seks multiplayer-oppdrag med i Outlaws-pakken. Rockstar beskriver tre av dem på sine hjemmesider:

Walton’s Gold – Kjemp deg gjennom et gruveområde med gullfeber. Last opp så mye gull du klarer i en vogn og kom deg helskinnet unna uten å havne i klørne til Walton’s gjeng.

The River – Fra en flåte på vei ned en elv, må du sikte og skyte godt når ulike banditter og bøllefrø dukker opp i synsfeltet ditt. Etter en elvetur ender ferden i Nosalida der du møter episk motstand, skriver Rockstar.

Ammunition – Den meksikanske hæren har lagt beslag på det meste av ammunisjon, kuler og krutt i Tesoro Azul. Kom deg helskinnet gjennom kuleregnet og ta over kontrollen.

Informasjon om innholdet i de tre siste oppdragene, kommer snart. Rockstar frister i tillegg med ytterligere annonseringer om mer innhold til sitt sandkasse-westernspill snart.


Co-op-modusen til «Red Dead Redemption» blir tilgjengelig både på PSN og XBLA den 22. juni. Og den blir gratis å laste ned.

Se trailer fra «Red Dead Redemption»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3